Τα ξεφτιλισμένα διεθνή και ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” τα κατάφεραν: 7 Χριστιανοί Κόπτες αντιμέτωποι με τον θάνατο στην Αίγυπτο για την “ταινία”…

20:04 18/9/2012 - Πηγή: Olympia

Όπως το γράφαμε χθες. Με το που διαδόθηκε στα διεθνή μέσα το απίστευτο ψέμμα ότι πίσω από την δήθεν προσβλητική ταινία για τον Μωάμεθ ήταν Κόπτες, η Αίγυπτος εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον 7 ατόμων.
Αντί να λογοδοτήσουν οι ισλαμιστές για την γενοκτονία των Χριστιανών της Αιγύπτου, τώρα εκδίδουν και εντάλματα σύλληψης κατά του “παραγωγού” και άλλων 6 που δεν διευκρινίζουν!!
Εμείς αποκαλύψαμε από την πρώτη στιγμή τις δύο μεγάλες

αλήθειες που τα κτήνη των ΜΜ”Ε” απέκρυψαν:
1. Ο εμπνευστής και σκηνοθέτης της ταινίας είναι Ισραηλινός. Όχι εβραίος της Αμερικής, αλλά Ισραηλινός. Αποκάλυψη την οποία επιβεβαιώνει και ο γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος
Thierry Meyssan όπως θα δείτε σε λίγο.
2. Η επιχείρηση “Χάος” είχε ξεκινήσει πολύ πριν την “αποκάλυψη” της ταινίας και όπως δήλωσε ο υπαρχηγός της Αλ Κάιντα έγινε ως αντίποινα για δολοφονημένους “μαχητές” με προαποφασισμένη ημερομηνία την σημαδιακή 11η Σεπτεμβρίου. Οι γελοίες δικαιολογίες για την ταινία, αποδεικνύουν ότι ο ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός της Δύσης χρεοκόπησε εμπρός στα πετροδολλάρια των βάρβαρων δολοφόνων.

Το αίμα των Κοπτών στα χέρια τους.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα