Τί ξεφτίλα είναι αυτή?

22:47 1/9/2012 - Πηγή: Olympia

Αγαπητή Olympiada,

Δουλεύω σε μια εταιρεία Ολλανδική που φτιάχνει μηχανές, προπέλλες και τα συστήματα ελένγχου για κάθε είδος πλοίου. Οι παραγγελείες μας προορίζονται για τα ναυπηγεία που κάνουν τις παραγγελείες.

Επειδής βρίσκομαι μέσα, μπορώ να δω πού προορίζονται οι παραγγελείες συστημάτων ελένγχου και προόθησης.

Σήμερα σε meeting που είχαμε, αναφέρθηκε η έκθεση SMM Hamburg που θα γίνει το Σεπτεμβρη. Πάλι η Τούρκία μέσα είναι, δείτε

το λινκhttp://tmns-hamburg.com/

Εν το μεταξύ έχουμε πλήθος παραγγελείων για Τουρκικά ναυπηγεία σε αντίθεση με το (1 ?) Ελληνικό Σκαραμαγκά όπου φίλος μου που εργάζετε μπογιατζής μου λέει οτι δεν κινείτε τίποτα σημαντικό εκτός απο μερικά πλοία που ερχονται για 2-3ήμερες για make-up βαψιματάκι, για τα μάτια του κόσμου.

Τί ξεφτίλα είναι αυτή?

Μάθαμε στο καθησιό, στο έτοιμο στα εορτοδάνια(?!!!!) Μάθαμε στο παπαγαλία που σημαίνει όχι κρητική σκέψη, γι’αυτό ψηφίζουμε τα κτήνοι που μας κυβερνούν (ενώ οι Αγγλοι εχουν τα Αρχαία Ελληνικά και στο δημοτικόhttp://www.newsbomb.gr/diethnh/story/140366/arhaia-ellinika-se-dimotika-sholeia-tis-vretanias )

Αυτο που έχω καταλάβει είναι οτι δεν υπάρχουν θετικά παραδείγματα για την κάθε γεννιά που πέρασε ή θα περάσει. Πχ αυτοί που θα βγούν μεθαύριο στη πιάτσα απο τα πανεπηστήμια να κάνουν τις δουλειές που αναφέρω στο τέλος του κειμένου, είναι πολιτικά διαπλεκ’ομενοι ΝΔΦΚ ΠΑΣΠ ΚΝΕ. Και καμαρώνουν χειροκτροτουν. ..

Τί ξεφτίλα είναι αυτή?

Δεν υπάρχει εγκράτια, αυτο που μας δίδαξε ο Χριστός. Όσο καλοπροαίρετος είναι κάποιος όταν πιάσει την κουτάλα, την εξουσία, διαφθείρετε, ξεχνάει. Πώς θα καλήψει τις ανάγκες του, το λαιφ στα’ιλ, τα 1002 που του εμφύτευσε η Ελληνική ΤΗΛΕΟΚΡΑΤΊΑ? Δεν υπάρχει Ήθος πλέον. Σε αυτό συμβάλει και το οτι δεν λειτουργεί η δικαστική εξουσία της χώρας.

Κάψανε την Ελλάδα το 2007, κάψανε την Αθήνα και αλλες πόλεις το 2008 για μήνες. Τώρα που όλοι έχουμε πρόβλημα, δεν κουνιέται φύλλο, γιατι έτσι θέλει η Ελληνική ΤΗΛΕΟΚΡΑΤΊΑ, τυχαίο?

Τί ξεφτίλα είναι αυτή?

Τέο


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα