ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ

00:02 6/10/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Καλλικράτης

Δεν έχει, καθώς φαίνεται, όρια το πολιτικό θράσος του Γιάννη Ραγκούση. Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα από την αποδοκιμασία που το επιφύλαξε ο κόσμος στις εκλογές και τον έστειλε ξανά –κατά πως του αρμόζει- στη Πάρο. Και όχι ως δήμαρχο. Αλλά ως «κλητήρα». Αυτό δηλαδή που λέει ο λαός μας, «από δήμαρχος κλητήρας»!!
​Το σημερινό όμως δείγμα γραφής του πολιτικού θράσους του υπερβαίνει κάθε όριο. Διαβάστε και

δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας…
​Σήμερα, ο «μέγας μεταρρυθμιστής» Γ. Ραγκούσης ήταν καλεσμένος –φυσικά από αβρότητα λόγω της προηγούμενης ιδιότητάς του- να μιλήσει σε συνέδριο της Ένωσης Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Πριν απ’ αυτόν μίλησαν ο νυν υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνης Μανιτάκης και ο πρώην υπουργός
Προκόπης Παυλόπουλος. Και του τα «έριξαν» -με κομψό τρόπο είναι η αλήθεια- κανονικά: Τόσο για την καταστροφή των δομών της δημόσιας διοίκησης όσο και για το σημερινό κατάντημα των δημόσιων υπαλλήλων που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο λόγω των απολύσεων που επιβάλλει η Τρόικα.
​Όμως, που να ιδρώσει το αυτί του «μεγάλου μεταρρυθμιστή». Βρήκε το forum των Αποφοίτων της ΕΣΔΔ –αφού δεν τον «παίζει» πια κανείς από τους άλλοτε «θερμούς» υποστηρικτές του- και τι έκανε ο ερίφης; Τα έριξε στον Ευ. Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ!! Προσέξτε: Όχι στον κομματικώς «ομογάλακτό του» Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά στον Ευ. Βενιζέλο. Δηλαδή έκανε πολιτική κατάχρηση ενός θεσμικού forum για να το κάνει πεδίο ενδοπασοκικής αντιπαράθεσης. Και μάλιστα με τα υπολείμματα του ΠΑΣΟΚ, των οποίων «ηγείται» ο Βενιζέλος ως άλλος «ξυπόλητος πρίγκιπας».
​Τέτοια κατάντια… Και, μάλλον, που είμαστε ακόμη με πολιτικούς του «διαμετρήματος» Ραγκούση… Σε λίγο θα θυμίζει με τη συμπεριφορά του τον εκ προθέσεως πατροκτόνο, ο οποίος προσήλθε στο δικαστήριο και ζήτησε να του αναγνωρισθούν τα ελαφρυντικά του «απόρου ορφανού»!!!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα