Το παρεάκι του Συνήγορου του Πολίτη. Καμίνης

09:31 25/2/2012 - Πηγή: Olympia

Ο κος Καμίνης μας προέκυψε από το πουθενά Δήμαρχος Αθηναίων.Απορία προκαλεί το πού τον βρήκαν και το πώς μας προέκυψε υποψήφιος. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Χωρίς κανένα πολιτικό χάρισμα, καμία ρητορική ικανότητα, καμία δυναμική, χωρίς καν την εμφάνιση, για να μην πούμε για όραμα, επελέχθη από το πανίσχυρο τότε ΠΑΣΟΚ και τον Ραγκούση

να κατέβει υποψήφιος στην Αθήνα (κι ας λέει ότι ήταν πρόταση Κουβέλη, ο Κουβέλης ως συνήθως έπαιξε τον ρόλο του και καλά ανεξάρτητου και βρήκε ευκαιρία να βολέψει την ηλίθια κόρη του μαζί με κάτι άλλους τυχάρπαστους της ΔΗΜΑΡ). Σιγουράκι η νίκη του καθώς ο Κακλαμάνης είχε κάνει ότι ηλιθιότητα μπορούσε μέσα σε τέσσερα χρόνια για να μην θέλουν οι Αθηναίο να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό. Σπρωχτηκε

απίστευτα από τα ΜΜΕ, τα οποία τον έδειχναν όλη την ημέρα, τον έβαζαν να μιλήσει, τον έβαφαν, τον ρωτούσαν τα sos, του έφτιαχναν το προφίλ, αλλά τί να κάνεις με τέτοιον υποψήφιο. Παρόλα αυτά βγήκε με πάρα πολύ μικρό ποσοστό. Bingo για το ΠΑΣΟΚ.Τώρα θα μπορούσε να ξεδιπλώσει όλο του το σχέδιο για την διάλυση της χώρας καθώς είχε και δικό του άνθρωπο στην κεφαλή της πρωτεύουσας. Ραγκούσης και χαζοΝταλάρα στα μεταναστευτικα, παπουτσής στο ΠΡΟ.ΠΟ (ανεπάγγελτος και βλάκας μαζί, σιγά μην έκανε δουλειά), Τάκης στην μεταναστευτική πολιτική, Καμίνης στην Αθήνα και Μόσχος να κρατάει τα μπόσικα στον Συνήγορο του πολίτη.

Τα σχέδια του φάνηκαν εξαρχής από το περίπτερο, απαύγασμα του κιτς, που μας μοστράρισε στην πλατεία. Ο άνθρωπος πρώτον δεν έχει γούστο, ούτε αισθητική και φυσικά ποσώς τον ενδιέφερε η πόλη. Τα Χριστούγεννα με τα τενεκεδάκια το απέδειξε. Μόνο ηλίθιος μπορεί να είσαι όταν στολίζεις Χριστουγεννιάτικα με τενεκέδια τα δέντρα της πιο κεντρικής σου πλατείας και μετά απορείς για τα χάλια της πόλης σου. Όσο και αν σκούζει για τις ζημιές στην Αθήνα, είναι απόλυτα συνυπεύθυνος για πάρα πολλούς λόγους.

1. Εχει επιτρέψει την μετατροπή της πόλης σε ένα απέραντο πτωχοκομείο αφού δεν έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη να απομακρύνει τις υποδομές αστέγων και φτωχών από το κεντρο (συνεχίζοντας έτσι το όραμα του πρωτου διδάξαντα Κακλαμάνη). Για τους αλλοδαπούς ούτε λόγος. Αμέριστη υποστήριξη.
2. Αφού γίναμε ένας απέραντος χώρος, όπου περιφερονται κάθε είδους περίεργοι τύποι (για το οποίο ο Καμίνης αδιαφορεί αφού κοιμάται στο Χαλάνδρι), τώρα μας ετοιμάζει να γίνουμε και ένας απέραντος οίκος ανοχής. Με τις φοβερές του προτάσεις (και των κάτω του μετρίου IQ συνεργατών του) οίκους ανοχής θα γεμίσει όλη η Αθήνα, γιατί κανείς δεν σκέφτεται να τα βγάλει στην περίμετρο της πόλης.
3. Με την ανοχή του (ή μήπως την συμμετοχή του) στην υπέρτατη διαφθορά των υπηρεσιών και των προσώπων που διαχειρίζονται τις άδειες των καταστημάτων οι συνοικίες της Αθήνας έχουν μετατραπεί σε χώρο δράσης του κάθε παράνομου ανθρώπου της νύχτας, αλλά και της ημέρας που παρανομεί κάργα δίνοντας το κατιτίς του στον κατάλληλο άνθρωπο στον δήμο.

Η πόλη είναι σε απόλυτη παρακμή, έχει διαλυθεί και επί Καμίνη, ο οποίος αρκείται να κλαψουρίζει στα

Keywords
Τυχαία Θέματα