Το ΠΑΣΟΚ είναι αλλού….

21:47 20/7/2012 - Πηγή: Olympia
«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό» αυτό ήταν κάποτε ένα από τα πολυαγαπημένα συνθήματα των ψηφοφόρων της πράσινης παράταξης, σήμερα όμως κατά κοινή ομολογία το ΠΑΣΟΚ μας αποδεικνύει ότι μάλλον είναι… αλλού.

Πώς να εξηγηθεί αλλιώς η πρόταση νόμου που έφερε το πρωί στη Βουλή το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κόμμα και που αφορά στην επιδίωξη διασφάλισης αξιοπρεπούς σύνταξης

για τους πολίτες και με αφορμή αυτό η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος ζητάει τη δημιουργία ειδικού κεφαλαίου με την επωνυμία «Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών».

«Συγγνώμη, τι πίνουν και είναι τόσο καλά στο κόμμα μου;» είχε πει η πρώην βουλευτίνα του κόμματος Άννα Νταλάρα, άποψη την οποία έσπευσαν αρκετοί να υιοθετήσουν.

Στα της πρότασης τώρα: « Στόχος μας είναι η δημιουργία αποθέματος για την πρόσθετη χρηματοδότηση των κλάδων σύνταξης των φορέων κοινωνικής ασφάλισης και τη διασφάλιση των συντάξεων νέων γενεών.

Βασική πηγή χρηματοδότησης του Ταμείου είναι οι πόροι από τα έσοδα του κράτους που προέρχονται από τα μερίσματα, τα δικαιώματα και την φορολογία των εταιριών ,οι οποίες θα αναλάβουν την έρευνα και εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και από τη διάθεση αδειών για έρευνες…» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην «ρηξικέλευθη» πρόταση νόμου.

Θα ,θα ,θα ,θα… Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια ,ο βοριάς θα τα κάνει συντρίμμια κομμάτια.

«Δεν θα γίνουν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ,δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές, δεν θα βγούμε από το Ευρώ» ήταν τα προεκλογικά συνθήματα της 17ης του Ιούνη.

Μόνο το τρίτο ακόμα δεν έχει διαψευσθεί.
zougla.gr


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα