ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ… Έτσι εκπροσωπείτε την χώρα κύριε Πουπάκη;

13:28 1/2/2012 - Πηγή: Olympia

Οι έντονες κοινωνικές ανισότητες οδηγούν στην έξαρση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα!!

Αυτό είναι το συμπέρασμα που κατέληξαν οι φωστήρες της Ευρωβουλής για τα απεχθή εγκλήματα που βιάζουν ακόμα και το ιερό της Εστίας, τον τρισχιλιετή σεβασμό σε γυναίκα και τρίτη ηλικία, την έννοια της Μάνας ως υπέρτατης κοινωνικής αυταξίας!

Με λίγα λόγια, όταν οι εισβολείς βιάζουν, βασανίζουν και δολοφονούν την 70χρονη γιαγιά ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ, είναι αποτέλεσμα της “οικονομικής κρίσης”. Όταν βασανίζουν και δολοφονούν για πλάκα γεροντάκια μέσα στο σπίτι τους, είναι αποτέλεσμα της “κοινωνικής
ανισότητας”.Όταν ο τουρισμός στο κέντρο της Αθήνας καταστρέφεται από ισλαμοφασίστες που διαδηλώνουν με αφορμή ένα ψευδές γεγονός (δήθεν σκισμένο Κοράνι), ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΦΤΑΙΕΙ κύριε Πουπάκη; Μιλήστε με τους Tour Operators για να σας εξηγήσουν πότε καταστράφηκε ο Αθηναϊκός τουρισμός. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ για να δείτε τα κατακρεουργημένα πτώματα ανυπεράσπιστων γυναικών και ελάτε μετά για να μας πείτε για “κοινωνικό αποκλεισμό”.Παραθέτουμε το “συμπέρασμα” για την Ελληνική Εθνοκτονία που μόνο ως μισανθρωπία μπορεί να χαρακτηριστεί, για να καταλάβετε πως υπερασπίζονται κάποιοι τα συμφέροντα της χώρας τους… Κρίμα.

«Ο κοινωνικός αποκλεισμός, η φτώχεια και η ανεργία μπορούν να καταστήσουν τα άτομα πιο ευάλωτα σε εγκληματικές δραστηριότητες ή στο να πέσουν θύματα εγκληματικών πράξεων». Αυτή την απάντηση έδωσε η επίτροπος κα Malmström, αρμόδια για θέματα εσωτερικών υποθέσεων, απαντώντας σε ερώτηση του ευ-ρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κ. Πουπάκη σχετικά με την αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο ευρωβουλευτής, στηριζόμενος στα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρωτοφανή αύξηση της παραβατικής συμπεριφοράς που καταγράφεται στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στην περιφέρεια της χώρας, θέτει το ζήτημα του συσ-χετισμού της οικονομικής κρίσης και της έξαρσης της εγκληματικής δράσης στα κράτη μέλη, καθώς επίσης και του αρνητικού αντίκτυπου που μπορεί να έχει στην οικονομική δραστηριότητα, η αυξημένη εγκληματικότητα σε ορισμένες περιοχές. Επιπλέον, ζητά από την Επιτροπή σχετικές κατευθύνσεις που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τα κράτη μέλη προκειμένου να αντιμετωπίσουν δραστικά το εν λόγω πρόβλημα.
Στην απάντησή της η Επίτροπος κάνοντας σαφή συσχετισμό της οικονομικής κρίσης με τα ποσοστά της εγκληματικότητας, αναφέρει ότι τα διαρθρωτικά ταμεία της Ε.Ε, συμβάλλουν στην ανάληψη πολλών πρω-τοβουλιών στα αστικά κέντρα για την καταστολή του εν λόγω φαινομένου, που αποσκοπούν στην κοινωνικοοικονομική συνοχή, στην εκπαίδευση και στην απασχόληση, συμπεριλαμβανομένης της λήψης μέτρων πρόληψης και της ένταξης ευάλωτων ομάδων. Επιπλέον, μεσω του Προγράμματος ISEC «Πρόληψη και καταπολέμηση του εγκλήματος» (συνολικού ύψους 600 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2007 – 2013), το οποίο συμβάλλει στην αντιμετώπιση του εγκλήματος, προτρέπει τους ενδιαφερόμενους φορείς στην Ελλάδα και σε άλλα

Keywords
Τυχαία Θέματα