ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΞ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! Ανακ. Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα

02:37 7/11/2012 - Πηγή: Olympia

Με ζήτημα δήθεν «Μακεδονικής Μειονότητας» μέσα στην Ελλάδα και αναγνώρισης δήθεν «Μακεδονικού Έθνους» στα Σκόπια, αλλά και δήθεν «Μακεδονικής Γλώσσας» απάντησαν οι Πλαστογράφοι στο “ΜΝΗΜΟΝΙΟ” που πρότεινε από τις 3 Οκτωβρίου 2012 το Ελληνικό ΥΠΕΞ, με επιστολή του Δ. Αβραμόπουλου και απέρριψε ως επικίνδυνο με Ανακοίνωσή της η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα http://www.noiazomai.net/mnimonioskopia.html

που δικαιώθηκε για άλλη μια φορά από τις εξελίξεις…

Συγκεκριμένα, τα Σκόπια απαντούν θετικά στη δημιουργία ενός Μνημονίου – Πλαισίου, καθώς αναγνωρίζουν «την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα πιο ισορροπημένο και αξιόπιστο πλαίσιο το οποίο θα λαμβάνει υπ’ όψιν τις θέσεις των δύο χωρών” όπως σημειώνουν στην απαντητική τους

επιστολή, που παραδόθηκε χθες (5-11-2012) στην Αθήνα και φέρει την υπογραφή του ΥΠΕΞ ΝίκολαΠόποσκι…

Και για να μη μείνει και πάλι καμμία αμφιβολία για το τι εννοούν, σημειώνουν ότι θέλουν Μνημόνιο “σεβασμού της εθνικής ταυτότητας και της πολιτιστικής, θρησκευτικής και γλωσσικής πολυμορφίας, καθώς και του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού»!

Που σημαίνουν πως ζητούν ξεκάθαρα να αναγνωρίσουμε:

Δήθεν “Μακεδονική Μειονότητα” μέσα στην Ελλάδα (αυτοπροσδιορισμός)!Δήθεν «Μακεδονική Γλώσσα» (γλωσσική πολυμορφία)!Δήθεν “Μακεδονική Εθνότητα – Ταυτότητα” στα Σκόπια (εθνική ταυτότητα)!

Έτσι ώστε, όποια κατάληξη κι αν έχει η Ονομασία του Κρατιδίου, με όποιο «φύλλο συκής» και εάν επιχειρηθεί να σκεπαστεί στα μάτια της κοινής γνώμης το ελληνικό όνομά μας «Μακεδονία», εκείνοι ήδη να έχουν πετύχει το μείζον: ΕΘΝΟΤΗΤΑ – ΓΛΩΣΣΑ – ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ! Αυτά για τα οποία χρειάζονται το Όνομά μας!

Η απάντηση των Σκοπίων, είναι άλλος ένας τραγέλαφος της Αθήνας, που νομίζει πως θα συνετιστούν οι Πλαστογράφοι με τη μέθοδο των «χαδιών»…

Μα εκείνο που αληθινά χρειάζονται είναι η μέθοδος των διπλωματικών «γροθιών»! Όπως η Καταγγελία της Ενδιάμεσης Συμφωνίας με παράλληλη αποστολή Τελεσιγράφου για άμεση απόσυρση των Ελληνικών Μνημείων και Αγαλμάτων Αλεξάνδρου, Φιλίππου, Ολυμπιάδας, η έγερση ζητήματος Ελληνικής Μειονότητας στα Σκόπια, η διάθεση διαβατηρίων στον αλύτρωτο Ελληνισμό των Σκοπίων και η κατάθεση Υπομνήματος του Αλύτρωτου Ελληνισμού της περιοχής στον ΟΗΕ για Ένωσή του με τη μητέρα Ελλάδα όπως συνέβη και στο τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου!

Θυμίζουμε ότι το «Βόρειος Μακεδονία» είναι ελληνική ονομασία, που αφορά το νότιο ελληνικό και αλύτρωτο κομμάτι των Σκοπίων (το μεσαίο είναι στην αρχαία Παιονία και το βόρειο στη Δαρδανία) το οποίο πριν 100 χρόνια πέρασε τυχαία στον έλεγχο της τότε Σερβίας, κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων.

Σήμερα κατοικούν εκεί πάνω από 240.000 Έλληνες! Στους οποίους δεν επιτρέπεται ούτε καν να αποκαταστήσουν την ελληνική κατάληξη των επωνύμων τους, τα οποία τους ανάγκασε να αλλάξουν ο Τίτο!

Όμως η Αλήθεια είναι σαν τα αρχαιολογικά ευρήματα. Αργεί, αλλά κάποτε έρχεται ξαφνικά στο φως και θαμπώνει λαούς και επιστήμονες με τη δυνατή λάμψη της…

ασυμβίβαστα για το Όνομα, τον Ελληνισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα