Β. Μιχαλολιάκος: Θα πάρω το λιμάνι πίσω

16:11 2/2/2012 - Πηγή: Olympia

Διακαής και «διαχρονικός» παραμένει ο «πόθος ελέγχου» του πρώτου λιμένα της χώρας από την Δημοτική αρχή του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά απαντώντας σε ερωτήματα που τέθηκαν  από «λιλιπούτειους δημοσιογράφους», Πειραιώτες μαθητές της Ελλληνογαλλικής Σχολής «Jeanne d’ Arc» στο πλαίσιο ειδικής εκπομπής στο Κανάλι 1 και ειδικότερα σε ερώτηση για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο λιμάνι και για το λιμάνι και την πόλη γενικότερα, ανέφερε μεταξύ

άλλων τα ακόλουθα:

«Το πρώτο που επιχειρώ να κάνω και δεν θα έχω πετύχει ως Δήμαρχος αν δεν το έχω δώσει στον Πειραιά, είναι να ξαναπάρει ο Πειραιάς το λιμάνι του.

Θέλω σ αυτό, να ζητήσω από τα παιδιά του Πειραιά να γίνεται σημαιοφόροι. Το λιμάνι ανήκει στην πόλη μας. Έχει έρθει η κεντρική εξουσία και το έχει πάρει από την πόλη. Έχει φτιάξει μια Ανώνυμη Εταιρεία, μια επιχείρηση που κερδίζει λεφτά  επιβαρύνει τον Πειραιά και δεν αποδίδει στον Πειραιά τίποτα. Άρα να ενοποιήσουμε την πόλη μας με το λιμάνι μας.

Αυτό που μας  ανήκει. Για μένα το λιμάνι είναι τόσο Πειραιάς όσο είναι και η Πλατεία Κοραή. Και από εκεί και πέρα βεβαίως η ευταξία στην κυκλοφορία είναι  προϋπόθεση και κανόνας  εύρυθμης λειτουργίας της πόλης.

Και η Δημοτική Αστυνομία και η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να αστυνομεύουν τους πολίτες εκείνους που παρεκκλίνουν από την αγωγή κυκλοφορίας».

http://www.theseanation.gr/news/ports/mihaloliakos-limani.htm


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα