Βαράτε βιολιτζήδες!

00:52 2/10/2012 - Πηγή: Olympia

‘’Τώρα είναι καλύτερα! Άρχισε το ξεσκαρτάρισμα! Η σαβούρα θα φύγει!’’ Τάδε έφη ο ποιοτικός ποιών ήθος.
Η σαβούρα είναι οι άνεργοι συνάδελφοι, που πρέπει να πεταχτούν στην θάλασσα.
Είναι το έρμα, όπως είναι οι ανάπηροι, οι συνταξιούχοι, οι άρρωστοι, οι φτωχοί. Το δόγμα της νέας τάξης, το δόγμα του σοκ.
Σαβούρα και έρμα ήταν και οι φτωχοί επιβάτες του Τιτανικού, που κλεισμένοι στα αμπάρια αφέθηκαν να πνιγούν, ή πετάχτηκαν στη θάλασσα, για να διασωθεί η ελίτ.
Οι πλούσιοι της Α’ θέσης, που μπορεί να διασώθηκαν μερικοί, αλλά

οι υπόλοιποι είχαν την ίδια τύχη με τους φτωχούς.
‘’Η ελληνόφωνη ελίτ θα πεθάνει αργά και βασανιστικά’’, μας λέει στο συγκλονιστικό του άρθρο της 28/9, ο κύριος Κυριάκος Τόμπρας.
Τους προειδοποιεί ότι θα έχουν την ίδια τύχη και χειρότερη, με τους μικρούς και μεσαίους
που έστειλαν πρώτους στον αφανισμό.
Η νέα τάξη δεν θέλει συνδαιτυμόνες στο μεγάλο φαγοπότι που άρχισε με μενού την Ελλάδα. Αφού η ελίτ τους παρέδωσε στο πιάτο την πατρίδα, τώρα θα γίνει η ίδια το επιδόρπιο.
Ήδη άρχισαν να βαρούν νταούλια και βιολιά. Μέσα από την τηλεόραση παρακολουθούμε την αποκαθήλωσή τους . Ο ένας φανερώνει τις πομπές του άλλου, σε μια μάταιη προσπάθεια να σωθούν. Ξεκατινιάζονται και τσουρομαδιούνται σαν τις ‘’Κυρίες της Αυλής’’, την ταινία με τον Ηλιόπουλο.
Παρόλο που επικαλούνται την αθωότητα και την ανδροσύνη τους, αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι είναι αναλώσιμοι, θα βρεθούν στον ίδιο κάδο που πέταξαν τους φτωχούς Έλληνες.
Οι εργολαβοεκδοτοκαναλάρχες, βλέποντας να πλησιάζει η ώρα για τους τίτλους τέλους, προσπαθούν με τα τουρκοσίριαλ να το καθυστερήσουν όσο μπορούν. Βάζοντας μάλιστα και τα διάφορα εκνευριστικά χαζοχαρούμενα σαχλοκούδουνα που χτυπιούνται, να ασχολούνται με τα προβλήματα των πωπών των celebrities, νομίζουν ότι προσφέρουν διασκέδαση και αποκοίμηση στο λαό.
Τα καλομακιγιαρισμένα χαζοχαρούμενα, απομεινάρια μιας περασμένης-ανεπιστρεπτί- πλαστής ζωής, του εύκολου πλουτισμού, της αλαζονείας, της αναίδειας, της ανοησίας, του εξτένσιον, της ψιλοτάκουνης γόβας και της στενής σχισμένης φούστας, δεν ξέρουν ότι και τα ίδια είναι αναλώσιμα.
Το σύστημα ψάχνει διαρκώς για φρέσκο κρέας, για να τραφεί και να κρατηθεί στη ζωή.
Το σύστημα μοιάζει με την κόμισσα Ελίζαμπεθ Μπάθορυ(1560-1614). Αυτή η κόμισσα βαμπιρίνα που κατοικούσε στο κάστρο Cachtice, στην Μπρατισλάβα, για να διατηρηθεί όμορφη, αγέραστη και απέθαντη, χρησιμοποιούσε νεαρές παρθένες για διάφορα σεξουαλικά όργια, και έπειτα έπινε το αίμα τους ή έκανε μπάνιο σ΄αυτό. Όταν την συνέλαβαν είχε ήδη σκοτώσει 850 κορίτσια!
Κρέας για τα κανόνια, έλεγε και τους στρατιώτες του, ο Ναπολέων. Με φρέσκο κρέας νεαρών Γάλλων, τάισε τις ρωσικές στέπες, όταν κυνηγούσε τον Κουτούζωφ τον χειμώνα του 1812. Όταν οπισθοχωρούσε περνώντας την γέφυρα του ποταμού Μπερεζίνα με -35 βαθμούς Κελσίου, χιλιάδες Γάλλοι χάθηκαν στα παγωμένα νερά. Από τους 420000 χιλ. που είχε όταν ξεκινούσε τις μάχες με τους Ρώσους, οι 290000χιλ. πέθαναν από το κρύο, την πείνα,
Keywords
Τυχαία Θέματα