Βασίλης Μιχαλολιάκος: Ο Πειραιάς θα δείξει έμπρακτα την πίστη στην Δημοκρατία με την μαζικότερη συμμετοχή στην Ελλάδα.

13:13 26/4/2012 - Πηγή: Olympia

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του Συνδυασμού: «Μας ενώνει ο Πειραιάς»κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος πραγματοποίησε συγκέντρωση του συνδυασμού με τη συμμετοχή των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων και υποψηφίων που δεν είχαν εκλεγεί.

« Έχουμε μπροστά μας μια κρίσιμη αναμέτρηση, για το μέλλον του τόπου. Στους δεκαέξι μήνες που είμαστε δημοτική αρχή κάναμε πράξη την υπερκομματική διαχείριση και συμπεριφορά. Δεν

διαχωρίσαμε ούτε τους δημότες, ούτε τους υπαλλήλους μας με βάση την κομματική ή ιδεολογική τους αφετηρία. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάσαμε το πολιτικό μας στίγμα και τις πολιτικές αναφορές μας στη δημόσια ζωή. Κόμμα μας είναι ο Πειραιάς και πατρίδα μας η Ελλάδα. Ο τόπος μας πρέπει να κυβερνηθεί για να πάει καλά και ο Πειραιάς. Παράλληλα πρέπει ο Πειραιάς να αποκτήσει μια ακόμη πρωτιά. Αυτή της συμμετοχής στις εκλογές. Η αποχή από την εκλογική διαδικασία μεγαλώνει το έλλειμμα της δημοκρατίας μας.

Εμείς δείξαμε έμπρακτα πως η πολιτική εξουσία μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πολίτη. Με ειλικρίνεια, με αγώνα, με έργο επαναφέραμε την πεμπτουσία του πολιτεύματος: Την συμμαχία αναμέσα στην Πολιτική και τον Πολίτη. Στον Δήμο και τον Δημότη. Τον κοινό αγώνα ακόμα και από ετερόκλητες πολιτικές δυνάμεις αφού αποδείξαμε πως όταν λέμε ότι “το κόμμα μας είναι ο Πειραιάς”, το εννοούσαμε. Και θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος.

Δεν έκρυψα ποτέ από που προέρχομαι, προηγείται όμως το καθήκον απέναντι στους πολίτες. Ζητώ από όλους σας, να μην αφήσετε ούτε λεπτό τα καθήκοντά σας. Στο περίσσευμα του χρόνου σας, να δώσετε τον αγώνα για τη νίκη της ΝΔ με πίστη και αισιοδοξία και την αυτοδυναμία στον Αντώνη Σαμαρά.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα