Βγήκε και ο (χυδαίος κερδοσκόπος) Ρουμπινί να εξαπολύσει λάσπη στην “αξιοπιστία” της Νέας Δημοκρατίας!

13:21 4/11/2011 - Πηγή: Olympia

Βγήκαν τα φαντάσματα από τις τρύπες τους. Τα καθάρματα που έχουν ποντάρει στην επιστροφή στην δραχμή για να μας κάνουν μαθήματα.

Ο Σόρος, ο Ρουμπινί, οι συνεργάτες του ΔΝΤ, οι εντολοδότες της κυβέρνησης αχυρανθρώπων.

Είδαμε την παρέμβαση Σόρος ΕΔΩ.

Πριν από λίγο βγήκε ο γελοίος Ρουμπινί που επιτίθεται ο κρετίνος στη Νέα Δημοκρατία

και τον …Καραμανλή! 

Μεταδίδει (με χαρά) ο ΣΚΑΪ: Πρωτοφανή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο διάσημος οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί  μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Η ‘ελληνική αλεπού’, που λεηλάτησε το κοτέτσι, τώρα ισχυρίζεται ότι θέλει να το ‘φρουρήσει’ ξανά. Η αξιοπιστία τους είναι πιο βρόμικη κι από τη λάσπη» δηλώνει ο διάσημος οικονομολόγος.

«Η διεφθαρμένη Νέα Δημοκρατία, που διόγκωσε το έλλειμμα στο 15% του ΑΕΠ και ξεδιάντροπα είπε ψέματα για αυτό τώρα θέλει να ξαναγίνει κυβέρνηση της Ελλάδας» προσθέτει!Ορίστε που δικαιωνόμαστε όταν γράφαμε: Αποκάλυψη: Η άθλια μεθόδευση του “δημοψηφίσματος”. Οι φίλοι της οικογένειας Παπανδρέου, θέλουν την ολοκλήρωση της καταστροφής.Διαβάστε στον ανωτέρω σύνδεσμο ποιός ακριβώς είναι ο κύριος Ρουμπινί και που ποντάρει.Εσείς κύριοι του ΠΑΣΟΚ, δώστε ψήφο εμπιστοσύνης. Μην το ξεχάσετε, θα σας γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα. Θα σας θυμούνται για αιώνες οι Έλληνες. ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα