Kοντά σε συμφωνία Ρεάλ-Νάπολι για τoν Καβάνι

Μόλις χθες ο Έντινσον Καβάνι, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της Ισπανίας, παραδέχτηκε πως μια πρόταση που θα ερχόταν από τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα, δεν θα μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο. Στην ερώτηση, μάλιστα, αν εκείνος προτίθεται να εξαντλήσει το τετραετές συμβόλαιό του με τη Νάπολι, ο Ουρουγουανός άσος χαμογέλασε, δίχως να απαντήσει.

Μία μέρα μετά τη συνέντευξη του Καβάνι, η εφημερίδα «Sport» αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτή της Νάπολι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την παραχώρηση του διεθνούς φορ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι άνθρωποι της Ρεάλ απέρριψαν τις περιπτώσεις του Ρανταμέλ Φαλκάο, του Κουν Αγουέρο και του Νεϊμάρ και επικεντρώθηκαν στην απόκτηση του Έντινσον Καβάνι, ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει παίκτης της «Βασίλισσας».

Οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Φλορεντίνο Πέρεθ και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε ένα ποσό της τάξης των 50 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό μικρότερο από τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη, πολύ κοντά, όμως, στο ποσό με το οποίο ο Ιταλός πρόεδρος θα παραχωρούσε τον Ουρουγουανό.

Ο μάνατζερ του Καβάνι φέρεται να έχει συνομιλήσει επανειλημμένα με τους ανθρώπους και των δύο συλλόγων και όλα δείχνουν πως σύντομα θα επέλθει οριστική συμφωνία, με τον παίκτη να πραγματοποιεί ένα παιδικό του όνειρο, καθώς, όπως έχει αποκαλύψει ο πατέρας του, ανέκαθεν υποστήριζαν οικογενειακώς τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Kοντά σε συμφωνία Ρεάλ-Νάπολι για τoν Καβάνι appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα