Microsoft: Τεχνολογικό πάρκο στο Μαυροβούνιο

Την πιθανότητα δημιουργίας κέντρου καινοτομίας στο Μαυροβούνιο εξετάζει η εταιρεία πληροφορικής Microsoft, σύμφωνα με όσα επισημαίνονται σε ανακοίνωση της κυβέρνησης της βαλκανικής αυτής χώρας.

Όπως υπογραμμίζεται, κλιμάκιο της Microsoft συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου και υπουργό Κοινωνίας της

Πληροφορίας (ΚτΠ) και Τηλεπικοινωνιών Βούιτσα Λάζοβιτς.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν τις λεπτομέρειες για την έναρξη ισχύος της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας που έχουν υπογράψει, καθώς και της υλοποίησης έργων που εστιάζουν στη βελτίωση και την ανάπτυξη των υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Οι εκπρόσωποι της Microsoft συμφώνησαν να συνεχίσουν τη στήριξη του εκπαιδευτικού συστήματος του Μαυροβουνίου, καθώς και του ιδιωτικού τομέα, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του προσωπικού σε θέματα τεχνολογίας της πληροφορικής.

Στην ίδια συνάντηση τέθηκε και το θέμα της δημιουργίας τεχνολογικού πάρκου της Microsoft, το οποίο θα αποτελούσε τη βάση για την ανάπτυξη και τον έλεγχο των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας, πριν εισαχθούν στην αγορά.

Μια τέτοια εξέλιξη θα συνέβαλε σε σημαντικό βαθμό στην ανάπτυξη της οικονομίας του Μαυροβουνίου, υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

The post Microsoft: Τεχνολογικό πάρκο στο Μαυροβούνιο appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα