Αλβες: «Με πήραν τηλέφωνο από την Παρί»

Ο Ντάνι Αλεβες αποκάλυψε πως το καλοκαίρι ο μάνατζερ του δέχτηκε τηλεφώνημα από ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν που ρώτησαν εάν ο Βραζιλιάνος μπακ της Μπαρτσελόνα θα ενδιαφερόταν να μετακομίσει στην Ligue 1...

Η Παρί δαπάνησε αρκετά εκατομμύρια ώστε να αγοράσει παίκτες όπως οι Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα και Λούκας Μόουρα. Ο Ντάνι Αλβες
όμως απάντησε πως είναι ευχαριστημένος στην Βαρκελώνη χωρίς όμως να αποκλείσει το ενδεχόμενο να παίξει στην Παρί μελλοντικά.

Στοιχηματίστε με τη William Hill και κερδίστε Bonus μέχρι 100€

« Η αλήθεια είναι πως η Παρί κάλεσε πολλούς παίκτες και έχτισε ένα υπέροχο πρότζεκτ. Το καλοκαίρι παράγοντες της μίλησαν με τους εκπροσώπους μου και ρώτησαν εάν θα μπορούσε να γίνει μια μεταγραφή. Όμως οι πιθανότητες ήταν χαμηλές γιατί η τιμή μου ήταν ακριβή και έτσι στράφηκαν σε άλλες λύσεις», δήλωσε ο Αλβες και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να φύγει κάποια μέρα από την Μπάρτσα:

«Εάν θα έπαιζα ποτέ στο Παρίσι, ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει το μέλλον και δεν κλείνω καμία πόρτα. Εάν μια μέρα, η Μπαρτσελόνα δεν με θέλει άλλο, τότε ποτέ δεν ξέρεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα