Ανακοίνωσε Λορένθο ο Ολυμπιακός!

Τελικά δεν υπήρχε μόνο... καπνός, αλλά και φωτιά! Ο Χουάν Χοσέ Λορένθο θα είναι ο νέος τεχνικός σύμβουλος στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας τα ισπανικά δημοσιεύματα...

Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν έγινε γνωστή, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες των συμπατριωτών του υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Λορένθο, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, θεωρείται εξαιρετικός γνώστης του
ποδοσφαίρου, ενώ από το 1999 μέχρι το 2002 εργαζόταν στη Βαγιαδολίδ (από όπου και κατάγεται), τη σεζόν 2002/03 στο τμήμα διεθνούς ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν ακολουθήσει μία επταετία στην Οσασούνα και ένας ακόμα χρόνος στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της Τενερίφης.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα πάντως, ο Λορένθο θα αναλάμβανε καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στους «ερυθρόλευκους», μια θέση η οποία έμεινε «ορφανή» μετά την αποχώρηση του Εδουάρδο Μαθία, ωστόσο ο ρόλος του δεν θα είναι ακριβώς ίδιος με του συμπατριώτη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Juan Jose Lorenzo στη θέση του τεχνικού συμβούλου στο τμήμα scouting της ομάδας μας.
Ο Juan Jose Lorenzo έχει σημαντική εμπειρία στα τεχνικά τμήματα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ και της Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν για 7 χρόνια τεχνικός διευθυντής στην Οσασούνα».

Ο Λορένθο, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, θεωρείται εξαιρετικός γνώστης του ποδοσφαίρου, ενώ από το 1999 μέχρι το 2002 εργαζόταν στη Βαγιαδολίδ (από όπου και κατάγεται), τη σεζόν 2002/03 στο τμήμα διεθνούς ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν ακολουθήσει μία επταετία στην Οσασούνα και ένας ακόμα χρόνος στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της Τενερίφης.
Keywords
Τυχαία Θέματα