Από αύριο τα εισιτήρια του Άρη

Την Πέμπτη αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο για την Σούπερ Λίγκα όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση.

Την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο για την αναμέτρηση της Κυριακής για τη Σούπερ Λίγκα θα έχουν από αύριο οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στη σχετική ανακοίνωση των κίτρινων

γίνεται γνωστό ότι η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να μειώσει και πάλι τις τιμές τους οι οποίες κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή (06/01) στις 15:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε σ’ ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων). Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MOBILE από αύριο, Πέμπτη (10:00-14:00 και 17:00-21:00).

Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Από αύριο τα εισιτήρια του Άρη appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα