Αποστάσεις Σαμαρά από Μανιτάκη

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Το βαρύ κλίμα που επικρατεί για τον Α. Μανιτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ο οποίος δεν έκρυψε την δυσφορία του για την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα των δημοσίων υπαλλήλων «Εδώ πρέπει να μας γίνει κριτική ότι αργούμε, όχι γι’ αυτό το οποίο κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης βρίσκεται στο στόχαστρο της τρόικας καθώς δεν έχει παραδώσει ακόμα συγκεκριμένα στοιχεία

που του έχουν ζητηθεί από τους εκπροσώπους των δανειστών, όπως επίσης και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Οι σχέσεις μάλιστα μεταξύ Στουρνάρα και Μανιτάκη – όπως σημειώνουν κυβερνητικά στελέχη – βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Ωστόσο ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συνεχίζει να τον στηρίζει και μάλιστα έχει εισηγηθεί την παραμονή του στην κυβέρνηση σε περίπτωση που γίνουν αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Ο Πρωθυπουργός στις δηλώσεις του για το θέμα των δημοσίων υπαλλήλων σημείωσε ότι «Έχει αρχίσει ένα πρόγραμμα θέσεων και εργαζομένων και αυτό θα ολοκληρωθεί στο τέλος του χρόνου. Μέσα στο 2014 θα δούμε ποιες θέσεις θα καταργηθούν όσοι αποδεδειγμένα είναι επίορκοι, κοπανατζήδες ή έχουν προσληφθεί με πλαστά έγγραφα αυτοί θα απομακρυνθούν».

The post Αποστάσεις Σαμαρά από Μανιτάκη appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα