Απόστολος Γκλέτσος: "Μπορεί να έχω να κάνω σεξ και ένα χρόνο"

"Κατέβηκα στο Σύνταγμα για την τιμή των όπλων. Είτε ψηφιζόταν το Μνημόνιο είτε δεν ψηφιζόταν, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η Ελλάδα διέπραξε ένα μεγάλο αμάρτημα τα τελευταία 40 χρόνια και τώρα θα το πληρώσει. Όταν μας έδιναν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα...
Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα ή το πακέτο Ντελόρ για να δημιουργήσουμε υποδομές στη χώρα, εμείς τα τρώγαμε στα μπουζούκια. Τώρα θα πληρώσουμε με αίμα! Και πρέπει να πληρώσουμε, για να έρθει η λύτρωσή μας", αναφέρει ο Απόστολος Γκλέτσος για τη συμμετοχή στην πορεία.
Οι προτάσεις για να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής έχουν γίνει από την πλευρά των κομμάτων, όμως ο ηθοποιός παραμένει πιστός στον δήμο Στυλίδας τον οποίο υπηρετεί λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εγώ είμαι ερωτευμένος με αυτό που κάνω εδώ και, για όσο θέλουν οι συμπολίτες μου να τους υπηρετώ, θα παραμείνω. Δεν πρόκειται να χαλάσω ξανά τη ζωή μου και να έρθω στην Αθήνα να ζήσω. Τέρμα η Αθήνα για μένα! Μόνο για τις πορείες θα κατεβαίνω και για κάποιες δουλειές που έχω σε υπουργεία, εφόσον είμαι δήμαρχος. Δεν θα χαλάσω τη ζωή μου ποτέ ξανά".
Αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρει: "Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν αρρώστησα. Όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα στην καρδιά μου. Άρχισαν τα μπες βγες στα νοσοκομεία και τα χειρουργεία και τα είδα όλα".
Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση κι όμως στα 45 του δεν δηλώνει ερωτευμένος, εξομολογείται πως αυτή την εποχή δεν υπάρχει κάποια σύντροφος στη ζωή του ενώ αποκαλύπτει πως απέχει από το σεξ περίπου ένα χρόνο: "Περνάνε περίοδοι στη ζωή μου που απέχω συνειδητά. Είναι μια τέτοια περίοδος τώρα. Έχω άλλα πράγματα που με γεμίζουν. Τα καθήκοντά μου στο δήμο, οι φίλοι μου, ο αθλητισμός. Δεν κάνω σεξ και δεν ντρέπομαι να το πω. Μπορεί να έχω να κάνω και ένα χρόνο".
Keywords
Τυχαία Θέματα