«Άρχοντας» με τρία ΠΑΣ- τέλια στην Κομοτηνή!

Ο ΠΑΣ πέρασε σαν… σίφουνας από την Κομοτηνή και κερνώντας τρία… παστέλια τον Πανθρακικό πέταξε στο «τσουβάλι» του ένα πολύτιμο τρίποντο για την 7η αγωνιστική της Super League - Ίλιτς (9΄), Τσουκαλάς (45΄) και Κοροβέσης (73΄) τα γκολ των Ηπειρωτών, χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους
με τον Βαϊρουά στο 25΄...
Τι και αν βρισκόμαστε ακόμα στην 7η αγωνιστική, η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ έδινε κάθε δικαίωμα να της «καρφωθεί» η ταμπέλα του «ματς έξι βαθμών», καθώς οι δύο ομάδες έχουν ως πρωταρχικό στόχο τη σωτηρία.
Και η εμπειρία του… παλιού έπαιξε καθοριστικό ρόλο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Γιατί την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού αναλώνονταν σε αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου και πάσες για… ζέσταμα στη μεσαία γραμμή, οι Ηπειρώτες «τσέπωναν» τα κλειδιά του αγώνα, πριν γίνουν το απόλυτο αφεντικό του! Ακόμα και αν χρειάστηκαν τη βοήθεια του Αντίλοβιτς ο οποίος (δεν) έβαλε το χεράκι του στη σέντρα-σουτ του Ίλιτς (9΄), πραγματοποιώντας έξοδο… Σαββατόβραδου!

Το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των φιλοξενούμενων, την ίδια ώρα που οι «πράσινοι» δεν έλεγαν να συνέλθουν από τη γρήγορη «σφαλιάρα»! Όταν δε άρχισαν να πατάνε και πάλι στα πόδια τους ήταν η σειρά του Φεγκρούς να τους «ξαναστρώσει»! Ο Οικονόμου ανέτρεψε τον Μουνάφο στο 25΄, ο Τριτσώνης χωρίς δεύτερη σκέψη έδειξε σωστά την άσπρη βούλα και ο πορτιέρο του ΠΑΣ όρθωσε ανάστημα απέναντι στον Βαϊρουά! Η αλήθεια πάντως είναι πως ο 30χρονος Μαροκινός τα «έκλεψε» τα βηματάκια του μπροστά από τη γραμμή της εστίας, πριν διώξει σε κόρνερ με τα… νύχια πέφτοντας στη δεξιά του γωνία!

Το χαμένο πέναλτι τόνωσε και πάλι την ψυχολογία των φιλοξενούμενων οι οποίοι ανέλαβαν και πάλι τα ηνία του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Αντίλοβιτς. Ακόμα και έτσι όμως κατάφεραν να βρουν και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα ντους!
Με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄), ο ΠΑΣ ξεδιπλώθηκε ωραία στην αντεπίθεση, ο Ίλιτς έδωσε από τα δεξιά «πάρε – βάλε» στον Τσκουκαλά, ο οποίος αφού εισάκουσε το δεύτερο συνθετικό της εντολής, έγραψε με ωραία ενέργεια (προσποίηση) και πλασέ το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε σε μετάγγιση… επιθετικότητας στην ομάδα του περνώντας στη θέση του Μελίσση τον Κυβελίδη, ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ με το… καλημέρα! Από τη στιγμή όμως που οι φιλότιμες προσπάθειές του δεν απέδωσαν καρπούς, ο Κοροβέσης τιμώρησε τους γηπεδούχους στο 73΄, καθώς δεν επηρεάστηκε από τη μοναξιά μπροστά στον Αντίλοβιτς, «γράφοντας» το τελικό 3-0 και μετατρέποντας τη συνέχεια του αγώνα σε τυπική… διαδικασία!
Keywords
Τυχαία Θέματα