Μπαλοτέλι: Ήρθα τρέχοντας στη Μίλαν

Τους οπαδούς της Μίλαν ευχαρίστησε ο Μπαλοτέλι, για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν, υποσχόμενος να ανταποδώσει την αγάπη που του δείχνουν, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ροσονέρι».

Ολόκληρη η Ιταλία κινείται στους ρυθμούς του Μάριο Μπαλοτέλι. Η άφιξη του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Μίλαν, προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι υποδέχτηκαν θερμά τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι. Κάτι που ο ίδιος επισήμανε

στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι των «ροσονέρι».

«Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς της Μίλαν για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν. Τα συνθήματά τους μου δείχνουν πως με αγαπούν. Από τη μεριά μου θέλω να τους διαβεβαιώσω πως θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω την αγάπη αυτή», είπε αρχικά ο «Σούπερ Μάριο».

Ο Μπαλοτέλι έχει δηλώσει στο παρελθόν πως από μικρός ήταν οπαδός της Μίλαν, κάτι που επανέλαβε με έμφαση. «Από καιρό ήθελα να παίξω στην ομάδα της καρδιάς μου. Όλοι ξέρουν πως υποστηρίζω τη Μίλαν από τότε που ήμουν παιδί. Μέχρι τώρα αγωνιζόμουν σε άλλους συλλόγους και δεν είχα τη δυνατότητα να έρθω στην αγαπημένη μου ομάδα. Μόλις το επέτρεψαν οι συνθήκες, έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Ήρθα τρέχοντας», είπε χαρακτηριστικά.

Για να γίνει αυτό, πάντως, χρειάστηκαν πολλές και σκληρές διαπραγματεύσεις. «Από την αρχή ήμουν βέβαιος πως θα κατέληγα στη Μίλαν. Ένιωθα πως είχε έρθει η στιγμή να παίξω στην ομάδα αυτή. Σε καμία στιγμή δεν φοβήθηκα πως θα χαλούσε η μεταγραφή μου», είπε με σιγουριά ο Μπαλοτέλι.

Κλείνοντας, ο Μπαλοτέλι έθεσε τους στόχους του. «Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για μένα. Αλλά είμαι εδώ για να ξαναβρώ τον καλό μου εαυτό και να παίξω το ποδόσφαιρο που μπορώ. Η Μίλαν, είμαι βέβαιος, μπορεί να πάει πολύ καλά. Οι μεταγραφικές κινήσεις, αυτό δείχνουν», τόνισε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μπαλοτέλι: Ήρθα τρέχοντας στη Μίλαν appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα