Μπορούν και χωρίς τον Αναστόπουλο

Το πρώτο τους παιχνίδι, έστω και φιλικό, χωρίς τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου έδωσαν οι παίκτες του ΟΦΗ που επικράτησαν με σκορ 4-1 της Επισκοπής.Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ανδρέας Σκέντζος, ο οποίος και αυτός θα αποχωρήσει από τις τάξεις του συλλόγου, χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι στο πρωτάθλημα ακόμη δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν ελάχιστο χρόνο σε αυτό.Ωστόσο, το σκορ άνοιξε από έναν παίκτη που έχει καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα των «μελανόλευκων», τον Γιάννη Βιτώρο, ο οποίος στο 8’ με δυνατό σουτ λίγο
έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Τα τέρματα για τον σύλλογο του Ηρακλείου διπλασίασε στο 10’ ο Περογαμβράκης.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής μπήκαν πιο δυνατά αιφνιδιάζοντας εκείνους του ΟΦΗ. Έτσι, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 54’ με τον Σεληνιωτάκη. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες του ΟΦΗ να κάνουν το 3-1 με τον Ιωαννίδη στο 86’, ο οποίος δεν λάθεψε από το σημείο του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90’ μετά από σουτ του Καπουράνη με τον Μπαμπουλάκη να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της Επισκοπής.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Κουρδάκης, Σόουζα, Σαρ, Mονιάκης, Ιωαννίδης, Βερόν, Μπανούσης, Ζορμπάς, Βιτώρος, Περογαμβράκης.

Για τον ΟΦΗ επίσης αγωνίστηκαν και οι: Γιαγκιόζης, Χατζηκοσμάς, Καπουράνης, Βαλεριάνος, Νύκταρης και Ροβίθης.

Επισκοπή: Κελαϊδής, Μαραθιανός, Αργυράκης, Ψωμάς, Ρουμπάκης, Σεληνιωτάκης, Κοζανίδης, Δελήμπασης, Τζημογιάννης, Τριανταφύλλου, Τζέκος.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μπορούν και χωρίς τον Αναστόπουλο appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα