Χάνει ΠΑΟΚ και Κέρκυρα ο Βιτόλο

Ο Βιτόλο στο παιχνίδι με τον Άρη δέχτηκε κίτρινη κάρτα και συμπλήρωσε τις εφτά. Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρέπει να δηλώσει σε ποια δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του ο Ισπανός αμυντικός χαφ. Η διοίκηση το συζήτησε με τον Φάμπρι και ο τεχνικός των «πράσινων» προτίμησε τα δύο τελευταία.

Δηλαδή, θέλει να

έχει στην διάθεσή του τον Βιτόλο για τα ματς με ΟΦΗ εντός και ΑΕΚ εκτός και να μην τον έχει στα επόμενα δύο, με Κέρκυρα εντός και ΠΑΟΚ εκτός. Το σκεπτικό του Ισπανού, δεν έχει να κάνει τόσο με τους αντιπάλους, όσο με την δικιά του ομάδα.

Κι αυτό μεταφράζεται ως εξής. Ο Ισπανός θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην διάθεση του στο «τώρα», επειδή ξέρει, πως αν δεν έρθει το θεμιτό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ, το… τρένο της Ευρώπης θα απομακρυνθεί. Επιπλέον, γνωρίζει πως η ομάδα του έχει πρόβλημα ψυχολογίας και θεωρεί ότι εάν έρθουν οι πρώτες νίκες, μετά το «έργο» θα είναι πιο εύκολο. Για τους λόγους αυτούς αλλά και για να… δέσει περισσότερο και ο ίδιος στην ομάδα, προτίμησε να έχει τον Βιτόλο τώρα, που στη βράση κολλάει το σίδερο, παρά μετά, που ενδεχομένως να είναι αργά. Κι ας είναι πιο εύκολοι ή πιο δύσκολοι οι αντίπαλοι στο κέντρο.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Χάνει ΠΑΟΚ και Κέρκυρα ο Βιτόλο appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα