Δεν μπορεί να περιμένει…

Η κατάσταση στις τάξεις της «Ένωσης» είναι δραματική και φαίνεται πως η παρουσία της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας-σταθερά από την αρχή του πρωταθλήματος-είναι μόνο μία πτυχή του προβλήματος. Χρήματα δεν υπάρχουν ούτε για να καλυφθούν τα απολύτως απαραίτητα έξοδα του μήνα, οι παίκτες είναι στα πρόθυρα της κατάθεσης προσφυγής (μεταγραφική περίοδο διανύουμε, γαρ), η ουσιαστική μεταγραφική ενίσχυση μοιάζει με ανέκδοτο και η απογοήτευση του κόσμου έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε οργή κατά δικαίων και αδίκων. Τα χθεσινά επεισόδια στα Σπάτα, με το κυνηγητό στον Εμίλιο Φουρτάδο, μαρτυρά πως η κατάσταση
έχει ξεφύγει.

Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη γέννησε περισσότερες απορίες από αυτές που τελικά έλυσε. Χρειαζόταν τελικά τόσους μήνες για να διαπιστώσει πως τα κεφάλαια που απαιτούνται για να αναλάβει την ΠΑΕ και τις άμεσες υποχρεώσεις της είναι περισσότερα από 8-10 εκατ. ευρώ που υπολόγιζε; Τι θα πράξει αν μέσα στις 30 μέρες παράταση που ζήτησε δεν υπάρξει ρύθμιση των χρεών της ομάδας προς το κράτος; Πώς θα συγκεντρώσει τα κεφάλαια που λείπουν από τη στιγμή που δεν το έκανε τόσο καιρό; Γιατί δεν διευκολύνει ταμειακώς την ΠΑΕ με ένα μικρό ποσό (έστω 200.000 ευρώ) από τη στιγμή που γνωρίζει πως αν δεν μπει άμεσα ρευστό στην ομάδα αυτή μπορεί να μην… υπάρχει μέχρι να τελειώσει η διορία που ζητεί.

Σύμφωνα με την πλευρά του εφοπλιστή και όσα έλεγε στη διοίκηση λίγο πριν εκδώσει την ανακοίνωση, έχει συγκεντρώσει 13 εκατ. ευρώ (8-10 εξ αυτών από το επενδυτικό fund που έχει βρει ο Κιθ Χάρις), αλλά απέχει ακόμη από το ποσό που απαιτείται για να καλύψει την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ σε ορίζοντα διετίας. Λέγεται, δε, πως ψάχνει άλλα 5 εκατ. ευρώ για να κάνει την προσφορά του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ προσπαθεί να βρει λύσεις, αλλά τα περιθώρια είναι στενά. Ο Ανδρέας Δημητρέλος σε πρώτη φάση δείχνει διάθεση να παραμείνει στην προεδρία και να περιμένει την κατάληξη στην υπόθεση Βιντιάδη, παρά τα όσα είχε δηλώσει περί παραίτησης από την προεδρία αν μέχρι τις 17 Ιανουαρίου δεν υπάρχει λύση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φαίνεται πως θεωρεί ότι μία διοίκηση Πρωτοδικείου, που είναι η… εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω, αφού το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι διοικητικό αλλά οικονομικό.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Δεν μπορεί να περιμένει… appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα