«Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο παπαράτσι»

Την ενόχλησή του για τις δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη περί στημένων φωτογραφιών, εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιλώντας στην κάμερα του Star.

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο στην πρόσφατη εμφάνισή του στο «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη για στημένες παπαράτσι φωτογραφίσεις και εξώφυλλα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη.

O 39χρονος παρουσιαστής του Mega τόνισε: «Θα πρέπει να συζητήσουμε από κοντά κάποια στιγμή το πώς είναι να σε περιμένουν αυτοκίνητα έξω από το σπίτι

σου για μέρες για να σε φωτογραφήσουν, με την προϋπόθεση πως θα σε πετύχουν με κάποιον ζευγάρι, και το να σε κυνηγάνε οπουδήποτε και αν πας. Με στεναχώρησε η δήλωση του Γιώργου Παπαδάκη -τον οποίον εκτιμώ ιδιαίτερα, μου είναι φοβερά συμπαθής και τρέφω μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του, αλλά και του Θέμου- γιατί απλά δεν συμβαίνει αυτό που είπαν».

Μάλιστα, φανερά ενοχλημένος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συμπλήρωσε: «Έχω κάνει ολόκληρες “μάχες” μέσα στον δρόμο. Να με κυνηγάνε πάνω σε μηχανάκια, να περνάνε με κόκκινο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν μπορέσω κάποια στιγμή, θα τους το εξηγήσω. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο να έρθει κανένας οπουδήποτε βρίσκομαι. Ποτέ και κανέναν!»

Keywords
Τυχαία Θέματα