«Δεν καλύπτεται η διαφορά…»

Αδύνατον είναι πλέον για τη Ρεάλ Μαδρίτης το ενδεχόμενο να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-2) στην έδρα της Μάλαγα.

Η βαθμολογική διαφορά με την Μπαρτσελόνα έχει φτάσει στους 16 πόντους και ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνώρισε ότι η «βασίλισσα» δεν μπορεί να την καλύψει.

Επίσης, ο 49χρονος προπονητής τόνισε ότι δεν ανησυχεί για τη θέση του στην ομάδα.

«Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ και δεν ανησυχώ για τη δουλειά μου», ήταν τα πρώτα λόγια που βγήκαν

από το στόμα του Μουρίνιο, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για ποιον λόγο άφησε στον πάγκο τον Κασίγιας και εξήγησε ότι «o Αντάν ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Η παρουσία του τερματοφύλακα δεν ήταν καθόλου σημαντική για την εξέλιξη του αγώνα».

Την προηγούμενη εβδομάδα ο «εκλεκτός» δήλωσε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος μοιάζει αδύνατη για τους «μερένχες», όμως χθες έριξε λευκή πετσέτα στις όποιες προσδοκίες υπήρχαν για φέτος: «Είμαστε σε απόσταση που δεν μπορεί να ανακτηθεί. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι δεν παίζουμε καλά αυτή τη σεζόν».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος δεν θέλησε να αναφερθεί στις διαιτητικές αποφάσεις: «Παιχνίδι με το παιχνίδι βλέπω πράγματα που δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, εδικά μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας, ο 49χρονος προπονητής τόνισε: «Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να πάνε στα σπίτια τους εντελώς ήρεμοι. Απλώς ήμασταν άτυχοι».

Πηγή: sport-fm

Keywords
Τυχαία Θέματα