Δεν συγχωνεύονται Vodafone και Wind

Τέλος στο ενδεχόμενο της συνεργασίας , έβαλαν οι τηλεπικοινωνιακοί όμιλοι Vodafone και Wind Ελλάς.
Με κοινή ανακοίνωση των δυο εταιρειών, τονίζεται ότι ο Όμιλος Vodafone και η Largo Limited, αποκλειστικός μέτοχος της Wind Ελλάς, επιβεβαιώνουν ότι ...
συμφώνησαν να τερματίσουν τις συζητήσεις τους,
σχετικά με μία πιθανή επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ των Vodafone Ελλάδας και Wind Ελλάς.
Στο θέμα αναφέρθηκε και το πρακτορείο Reuters. καθώς όπως μετέδωσε το πρωί: " Η Vodafone η μεγαλύτερη πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, αποφάσισε να ακυρώσει τα σχέδια περί συγχώνευσης των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα με τη Wind Ελλάς
Τον περασμένο Αύγουστο, η Vodafone είχε ανακοινώσει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να πάρουν τα σκήπτρα από την Cosmote.
Το γενικότερο περιβάλλον που είχε διαμορφωθεί εντός και εκτός Ελλάδος, δημιούργησε έντονο σκεπτικισμό στους μετόχους των δύο εταιριών με αποτέλεσμα να κρίνουν σκόπιμο να τερματίσουν τις μεταξύ τους συνομιλίες, ένα βήμα πριν την υπογραφή συμφωνίας.
Πάντως πολλοί αναλυτές εξέφραζαν από νωρίς τις επιφυλάξεις για το κατά πόσο οι αρχές ανταγωνισμού θα έδιναν το "πράσινο φως" στη σχεδιαζόμενη συμφωνία.
Keywords
Τυχαία Θέματα