«Δεν ξέρω κάτι για Γιουβέντους ή Μίλαν»

Αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του ο Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο, κατά την επιστροφή του από το Μπουένος Άιρες.

Είναι ένας από τους πιο ικανούς επιθετικούς της Ρόμα, αλλά και ένας από τους πιο εκκεντρικούς. Η συμπεριφορά του πολλές φορές έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν σε όποιον καταθέσει την πιο ικανοποιητική πρόταση.

Ο λόγος για τον Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο, ο οποίος βρίσκεται στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, τόσο για την απουσία του από την προετοιμασία

της Ρόμα στις ΗΠΑ, όσο και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον πολλών ομάδων για την απόκτησή του.

Ο Οσβάλντο βρέθηκε στην Αργεντινή για να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων και λόγω μιας ίωσης δεν κατάφερε να ταξιδέψει για το Ορλάντο, όπου βρέθηκε η αποστολή της Ρόμα για να προετοιμαστεί ενόψει της επανεκκίνησης του Καμπιονάτο.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής έστειλε με φαξ τη γνωμοδότηση των γιατρών, θέλοντας να αποδείξει πως πράγματι υπέφερε από γρίπη, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους διοικούντες τη Ρόμα.

Κατά την επιστροφή του από την Αργεντινή, η οποία έγινε πριν από την επιστροφή της ομάδας του από τις ΗΠΑ, ο Οσβάλντο ρωτήθηκε για το μέλλον του, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει.

«Ακούω για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, της Μίλαν και της Φιορεντίνα, αλλά εγώ δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα και ούτε θέλω να πω κάτι περισσότερο», ήταν η μοναδική δήλωση που έκανε, πριν απομακρυνθεί από το αεροδρόμιο.

Αυτό, πάντως, που μοιάζει βέβαιο, είναι πως οι άνθρωποι της Ρόμα θα παραχωρούσαν ευχαρίστως τον παίκτη, αρκεί να βρισκόταν ομάδα που θα τους ικανοποιούσε οικονομικά.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Δεν ξέρω κάτι για Γιουβέντους ή Μίλαν» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα