Δημητρέλος: «Ο Βιντιάδης παίρνει την ΑΕΚ»

Τη διαβεβαίωση του Δημήτρη Βιντιάδη πως θα μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ και έχει έτοιμο το πλάνο διάσωσής της έλαβε ο Ανδρέας Δημητρέλος, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης...

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν υπάρχει πλάνο σωτηρίας της Ένωσης απάντησε πως το σχέδιο θα το εκπονήσει ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας, ο οποίος θα είναι ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Δημητρέλος, είχε επαφή
με τον υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος απάντησε θετικά σε ερώτηση του πρώτου αν θα συμμετάσχει στα κοινά του «Δικέφαλου».

Στοιχηματίστε με τη William Hill και κερδίστε Bonus μέχρι 100€

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ τα... γύρισε, αναφέροντας: «Υπάρχει ο Βιντιάδης που θέλει να μπει και πιστεύω να μπει. Μακάρι να μπει. Εμείς κάνουμε την αύξηση για να μπουν. Μέχρι 15/11 αν δεν έχουν βάλει λεφτά, θα δούμε τι θα κάνουμε. Εμείς τους δώσαμε τα αληθή στοιχεία. Ό,τι έχουμε στο λογιστήριο. Τους έχουμε πει και για το χρέος προς την Ερασιτεχνική, το οποίο είναι περίπου 500.000 ευρώ. Δεν ξέρω με πόσα λεφτά θα μπουν και όχι δεν έχω ζητήσει έγγραφα ότι έχει τα χρήματα ο Βιντιάδης».

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ με τιμή μετοχής στα 1,2 ευρώ και ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας την 15η Νοεμβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα