Έκλεισε το λογαριασμό του στο Twitter ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο «βομβαρδισμός» μηνυμάτων που δέχτηκε, πολλά σε όχι και τόσο
κομψό ύφος, ανάγκασαν το δημοφιλή ηθοποιό να κλείσει... το λογαριασμό του στο Twitter.

Στην αρχή, πάντως, όλα έδειχναν διαφορετικά...

Την στιγμή που ακόμα και η αγαπημένη του Ελένη Μενεγάκη, είχε καταφέρει να διαχειρίζεται λογαριασμό στο Τwitter, η απόφαση του Λάκη Λαζόπουλου να μπει κι αυτός στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής
δικτύωσης θεωρείτο αναμενόμενη. «Θα γίνεται κάθε μέρα της Τρίτης δηλαδή, χωρίς όμως ραδιοτηλεοπτικές παρεμβάσεις....να δω ποιος θα πληρώνει δηλαδή κυρία μου» είχε γράψει τη Δευτέρα, την πρώτη ημέρα που μπήκε στον κόσμο του Τwitter.

Η αποδοχή του από τους followers είχε αρχικά μεγάλη επιτυχία, αφού μόλις σε μία ημέρα λειτουργίας του προσωπικού του λογαριασμού, ο πιο γνωστός Μήτσος της χώρας έγινε αντιληπτός από σχεδόν 2.000 χρήστες του Τwitter.

Όσο εύκολο ήταν να τον ανακαλύψουν όμως, άλλο τόσο δύσκολος του φάνηκε ο συγκεκριμένος τρόπος επικοινωνίας. «Αρχίζω να καταλαβαίνω ότι θέλω πολλή δουλειά για να σας καταλάβω εδώ μέσα!» έγραψε ο ίδιος, ενώ λίγο αργότερα χαρακτήρισε το Twitter… αγχωτικό: «Αυτή η προοπτική της επικοινωνίας με αγχώνει και με ιντριγκάρει».

«Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Έχω μάθει στη ζωή μου να μην ακολουθώ κανόνες, αλλά να τους αλλάζω. Μην ανησυχεί κανείς ότι δε θα το κάνω κι εδώ» είχε γράψει επίσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα