"Έκλεψε" τη νίκη η Κέρκυρα

«Η Νέα Σμύρνη είναι το σπίτι μου», δήλωσε μεσοβδόμαδα ο Άκης Μάντζιος και τελικά έκλεισε το... ίδιο του το σπίτι, καθώς με γκολ του Γιάννη Καραλή (71'), η Κέρκυρα πανηγύρισε την παρθενική εκτός έδρας νίκη της εις βάρος του ανώτερου της Πανιωνίου (1-0)...
Όσο νωθρά ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα οι Φαίακες, τόσο πιο αποτελεσματικοί παρουσιάζονται τις τελευταίες αγωνιστικές.
Επειτα από την εντός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ και την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η Κέρκυρα κατάφερε να φύγει με τρίποντο από τη Νέα Σμύρνη, αν και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήταν καλύτερη του Πανιωνίου. Είχε όμως αυτά που απαιτούνται σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Εξαιρετική αμυντική λειτουργία και... ευστοχία, καθώς στη μία από τις δύο φάσεις που έκανε σε όλο το ματς, βρήκε δίχτυα με τον Καραλή και χάρη στο... μάτι του Λεόν. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου γνώρισε τη δεύτερη φετινή ήττα και πρώτη στο «σπίτι» της προς απογοήτευση των περίπου 4.500 φίλων της που αν μη τι άλλο αναγνώρισαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα