Έκπληξη από Λίνεν με Λεβαδειακό

Καθόλου χρόνο δεν έχασε ο Έβαλντ Λίνεν πριν ξεκινήσει να καταστρώνει τα σχέδια του για τον Λεβαδειακό.

Αφού τόνισε στους παίκτες το ότι το τριήμερο -σχεδόν- ρεπό τους επέτρεψε να ξεκουραστούν και να στρέψουν απερίσπαστοι το ενδιαφέρον στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής, ο Έβαλντ Λίνεν φανέρωσε και τις πρώτες σκέψεις του γι’ αυτό.

Μπορεί να επιβεβαίωσε λοιπόν, την πρόθεση να ξεκινήσει τον Ανάκογλου στη θέση του πολύτιμου (αλλά τιμωρημένου) Γκερέιρο, ωστόσο η ενδεκάδα που δοκίμασε σε ασκήσεις τακτικής περιείχε και μια μίνι-έκπληξη: Τη

χρησιμοποίηση του Τσουκαλά στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Βαλεντίνου Βλάχου.

Μια κίνηση που δεν δείχνει φυσικά δυσαρέσκεια για την απόδοση του νεαρού, αλλά πιθανότατα επιφυλάξεις για το γεγονός ότι εκείνος (όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες της ΑΕΚ) βρίσκεται στο όριο καρτών. Υπό το φόβο λοιπόν να δεχθεί άλλη μια και να χάσει δυο από τα τρία παιχνίδια που θα απομένουν, ο Λίνεν δεν αποκλείεται να τον προφυλάξει και να ξεκινήσει τον Τσουκαλά -που κάλυψε αξιοπρεπώς τη θέση όποτε κλήθηκε.

Κατά τ’ άλλα, ο Γερμανός δεν έδειξε διατεθειμένος να «πειράξει» περαιτέρω την ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας στην πρώτη δοκιμή και τον Κουτρουμπή (που επίσης βρίσκεται στο όριο για να χάσει δυο ματς). Έτσι, μοναδικές απουσίες του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (πέραν του Γκερέιρο) θα είναι οι Αρκούδας και Κατίδης, μιας κι ο Παυλής (που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο την Τρίτη) αναμένεται να επιστρέψει κι εκείνος σε κανονικό ρυθμό στις επόμενες προπονήσεις.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

Keywords
Τυχαία Θέματα