Εκτός και οι Μαρίνος, Φορναρόλι στο ντέρμπι

Αυξήθηκαν τα προβλήματα εν όψει του κυριακάτικου (4/11, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό που δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Μαρίνο και Φορναρόλι. Δεν λέει να ηρεμήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό από τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού...
ακόμα δυο γρανάζια της μηχανής του αντιμετωπίζουν προβλήματα και τίθενται
νοκ άουτ για το παιχνίδι με την «Ενωση». Συγκεκριμένα, ο Στέργος Μαρίνος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως συνέβη και με τον Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση με στομαχικές διαταραχές.

Εκτός, όμως, δεν είναι μόνο αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές. Ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν μπορεί να ποντάρει ούτε στους Μπουμσόνγκ, Μαυρία, Σο, Πίντο, Ταμπάκη, Κουσίδη, Μαρινάκη, Δώνη και Καπίνο.

Αντίθετα στην αποστολή του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται ο στόπερ του «τριφυλλιού», Σέμα Βελάσκες, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα συμπεριλήφθηκε στΟΥς «εκλεκτούς» του Φερέιρα. Βέβαια, ο αμυντικός από τη Βενεζουέλα δύσκολα θα βρεθεί στην ενδεκάδα και απ' ό,τι φαίνεται στο πλευρό του στην άμυνα θα παίξει ο Τριανταφυλλόπουλος.

Οσο για το πρόγραμμα προπόνησης, οι Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Μαυρίας, Βελάσκες και Σο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Πίντο έκανε θεραπεία.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το Πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα