Ελπίζουν για «Σόφο»

Αισιόδοξοι πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μπορεί να είναι διαθέσιμος ακόμη και για την πρεμιέρα του Top 16 απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ (27 ή 28 Δεκεμβρίου) είναι στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής σέντερ υπέστη ολική ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης, αλλά απέφυγε το χειρουργείο και με την κατάλληλη θεραπεία μπορεί να είναι έτοιμος ακόμη και σε 15 μέρες.

Πάντως σε κάθε περίπτωση εκτιμάται πως δεν θα λείψει από τα παρκέ για περισσότερο από ένα μήνα, πράγμα που σημαίνει

ότι οι «πράσινοι» δεν θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για πολύ καιρό. Έτσι για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει σκέψη ενίσχυσης με έναν ακόμη ψηλό και το κενό του «Σόφο» θα καλυφθεί εκ των έσω με τον Στεφάν Λάσμε να αγωνίζεται για περισσότερη ώρα και τους Τσαρτσαρή και Σκορδίλη να αποτελούν εναλλακτικές λύσεις στο «5».

Σε ό,τι αφορά στη διαμόρφωση του χάρτη στο Top 16 και το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε τις πρώτες ώρες της Παρασκευής, στον Παναθηναϊκό δεν επικρατεί ούτε κρύο ούτε ζέστη. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στα προημιτελικά παρότι ο πέμπτος όμιλος είναι ιδιαίτερα ισχυρός με ομάδες όπως οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Ζαλγκίρις Κάουνας, Αναντολού Εφές και Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ εκτιμούν πως οι δύο γερμανικές Άλμπα και Μπάμπεργκ θα είναι ρυθμιστές του ομίλου.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι για το «τριφύλλι» το ξεκίνημα στο Top 16, καθώς αντιμετωπίζουν διαδοχικά Ζαλγκίρις εντός, Εφές εκτός και Μάλαγα εντός.

Πηγή: sport-fm

Keywords
Τυχαία Θέματα