Φυτανίδης και Δημούτσος οι επόμενοι

Αφού κατάφερε να «δέσει» εγκαίρως τον Βαγγέλη Νάστο, η διοίκηση του Ατρομήτου έχει ήδη μπει σε διαδικασία συζήτησης και με τους Δημούτσο και Φυτανίδη. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο Γιώργος Σπανός δεν βιαζόταν, αλλά περίμενε το τέλος κάθε σεζόν για να μπει σε διαδικασία επαφής με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια επρόκειτο να λήξουν, φέτος έχει αλλάξει ρότα...
Εξ ου και η πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Νάστο, η οποία βέβαια σχετίζεται άμεσα και με την σχεδόν βέβαιη πλέον αποχώρηση του Σκόνδρα τον προσεχή Γενάρη.

Στον Ατρόμητο, λοιπόν,
έχουν κάνει μια πρώτη διερευνητική κουβέντα τόσο με τον Σωκράτη Φυτανίδη όσο και με τον Ελίν Δημούτσο που το ερχόμενο καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι και άρα από τον Γενάρη και έπειτα θα μπορούν να διαπραγματευθούν νόμιμα με ομάδες τις οποίες απασχολούν. Αμφότεροι φάνηκαν θετικόι στο ενδεχόμενο να παρατείνουν την παραμονή τους στο Περιστέρι, ωστόσο μέχρι να μπούμε στη φάση υπογραφής νέων συμβολαίων, θα πρέπει να κυλήσει αρκετό νερό στο αυλάκι.

Συζητήσεις θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες και με τους Ιτάνζ, Ράντμαν, Γκαρσία και Μπέλιτς που επίσης μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Πρόθεση της διοίκησης και του Μπάγεβιτς είναι όλοι να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ατρόμητο.
Keywords
Τυχαία Θέματα