Η Anytime Online αλλάζει τα δεδομένα

Στις μέρες μας, οι συχνές μετακινήσεις στους δρόμους με το αυτοκίνητο μας, μας καθιστά ευάλωτους σε απρόβλεπτους κινδύνους, ίσως και ατυχήματα. Μεγάλο μέρος των κινδύνων αυτών οφείλεται στην κακή κατάσταση των δρόμων, στις πολλαπλές παραβάσεις των οδηγών και στην έλλειψη κυκλοφοριακής αγωγής

Πώς μπορούμε λοιπόν να αντιστρέψουμε τα δεδομένα; Με την ασφάλιση του αυτοκίνητου σου, που θα βοηθήσει σε οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία ενός ατυχήματος με υλικές ζημιές. Η ασφάλιση θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, τον
πανικό και το άγχος. Κι όταν η ...
ασφάλιση είναι Anytime Online, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα. Το εξειδικευμένο προσωπικό της θα φροντίσει για τη συμπλήρωση της Φιλικής Δήλωσης και τη μεταφορά του αυτοκινήτου στο κοντινότερο Συνεργαζόμενο Συνεργείο, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε σημείο.

Η Anytime Online καινοτομεί στο είδος της και εισάγει νέα δεδομένα, παρέχοντάς σου πολλά παραπάνω από μία απλή ασφάλεια αυτοκινήτου, όπως:

• Πλήρη οδική βοήθεια

• Εξειδικευμένο Προσωπικό

• Ιατρικές Συμβουλές όλο το 24ώρο

• Πράσινη Κάρτα

Κι όλα αυτά με ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο ασφάλισης, που γίνεται εξ ολοκλήρου online. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στο www.anytimeonline.gr κι έχεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου στο email σου, μέσα σε πέντε μόλις λεπτά, ακολουθώντας 4 απλά βήματα: δηλώνεις τα στοιχεία του οχήματός σου, υπολογίζεις τα ασφάλιστρά σου, επιλέγεις το πρόγραμμα ασφάλισης που σου ταιριάζει και αγοράζεις την ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας, ακόμα και με μηνιαίες δόσεις.

Για τη γρήγορη εξυπηρέτησή σου, κάλεσε το 1158. Εύκολα, σίγουρα και οικονομικά μόνο από 156€

Για να μάθεις περισσότερα μπες στο www.anytimeonline.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα