Η εξέλιξη της Σακίρα

Μας συστήθηκε πριν από 12 χρόνια και μας έπεισε πολύ γρήγορα ότι δεν ήταν απλώς «άλλη μία» λατίνα ποπ σταρ. Η Shakira ξεχώρισε χάρη στο ταμπεραμέντο της, την τσαχπινιά της, αλλά και χάρη στις καλλιτεχνικές της αρετές. Γράφει τα τραγούδια μόνη της, είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένη σέξι και όμορφη! Τι άλλο;

Εμείς τη γνωρίσαμε ξανθιά, αλλά η Shakira έκανε

το ντεμπούτο της ως μελαχρινή, το 1990, σε ηλικία μόλις 13 ετών. Δείτε την εξέλιξή της, από τότε μέχρι σήμερα.

Το 1990 η 13χρονη Shakira, έβγαλε τον πρώτο της δίσκο, στην πατρίδα της, την Κολομβία. Σήμερα το άλμπουμ θεωρείται συλλεκτικό. Δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αλλά η νεαρή τραγουδίστρια δεν το έβαλε κάτω…

Το 1993, στα 16 της, η ακόμη μελαχρινή Shakira κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της, το οποίο επίσης δεν γνώρισε επιτυχία. Έτσι η Shakira αποφάσισε να σταματήσει για λίγο το τραγούδι για να ολοκληρώσει το σχολείο.

Το 1996 ήταν η χρονιά του μεγάλου «μπαμ» για τη Shakira. Το άλμπουμ Pies Descalzos γνώρισε τεράστια επιτυχία. Μέσα σε μικρό διάστημα η Shakira έγινε σταρ πρώτο μεγέθους στην Κολομβία και την Αργεντινή.

Το 1999 χρειάστηκε τη βοήθεια σωματοφυλάκων για να «γλιτώσει» από τις εκδηλώσεις λατρείας περίπου 1000 φαν της, οι οποίοι κατέκλυσαν ένα δισκοπωλείο για να την δουν από κοντά και να πάρουν ένα αυτόγραφο!

Το 2000 πήρε το πρώτο της Latin Grammy. Ήταν ώρα να κατακτήσει τις μουσικές αγορές εκτός Λατινικής Αμερικής.



Το 2001 το άλμπουμ Laundry Service την έκανε παγκόσμια διάσημη.

Το 2003 έδειξε μία πιο ροκ πλευρά του εαυτού της.


Το 2006 σάρωσε τα Latin Grammies επιβεβαιώνοντας ότι είχε εδραιωθεί πλέον στην ποπ σκηνή.

Το 2009 η Shakira εμφανίστηκε πιο σέξι από ποτέ. Δεν είναι απλώς μία ταλαντούχα καλλιτέχνης, αλλά και μία δυναμική γυναίκα που ξέρει πώς να διαχειρίζεται την εικόνα της.

Το 2011 απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

Το 2012 ανακοίνωσε ότι θα αποκτούσε το πρώτο της παιδί, με τον σύντροφό της, τον διάσημο μπακ της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ.

Το 2013 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την Shakira, η οποία υποδέχθηκε τον μικρό Μιλαν. Ο μικρούλης έγινε αμέσως μέλος της Μπαρτσελόνα και πλέον, «παρακολουθεί» τους αγώνες του μπαμπά του, μαζί με την Shakira, από τις VIP σουίτες του Camp Nou.

The post Η εξέλιξη της Σακίρα appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα