Η ''κακιά μάγισσα'' Rachel Weisz

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Rachel Weisz είναι σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να ενσαρκώσει τον ρόλο της κακιάς μάγισσας στην στη νέα ταινία της Disney 'Oz: The Great and Powerful', σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.
Η ταινία είναι...
το prequel του κλασικού 'Ο μάγος του Οζ' και αφηγείται την ιστορία του Οζ πολύ πριν φτάσει εκεί η Dorothy...

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Sam Raimi, σκηνοθέτη των ταινιών 'Spiderman', ενώ θα πρωταγωνιστούν ακόμα οι James Franco και Mila Kunis. Η ταινία μας αφηγείται το γνωστό παραμύθι από την σκοπιά του μάγου του Oz και το πώς έγινε ο κυρίαρχος μάγος του Oz. Σύμφωνα με το story ο Franco θα υποδυθεί έναν πωλητή ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με πραγματικές μάγισσες όταν το αερόστατο του τον παρασύρει σε μια μυθική χώρα.

Η Weisz, αν τελικά συμφωνήσει, θα υποδυθεί την σατανική μάγισσα Evanora, η οποία προσδοκά να είναι η απόλυτη κυρίαρχος του κόσμου. Η Kunis θα είναι η καλή μάγισσα Theadora, που κινδυνεύει να παρασυρθεί από την αδερφή της Evanora στην σκοτεινή πλευρά.

Ο David Lindsay-Abaire, σεναριογράφος του 'Rabbit Hole', ολοκλήρωσε την υπόθεση και ο Raimi θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούλιο. Οι τελευταίες ταινίες της Weisz ήταν το 'The Lovely Bones' και το 'Agora', ενώ σύντομα θα τη δούμε στο 'The Deep Blue Sea' και το 'Page Eight'.
nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα