Η νέα ταινία της Cameron Diaz!

Ένα καινούριο project έχει στα σκαριά η Lionsgate, η οποία προετοιμάζει την κινηματογραφική μεταφορά του bestseller της Heidi Murkoff 'What to Expect When You’re Expecting' (Tι να περιμένετε όταν είστε σε ενδιαφέρουσα), σε μια ρομαντική κομεντί. Το στούντιο βρίσκεται σε...
συζητήσεις με την Cameron Diaz για τον πρωταγωνιστικό ρόλο...

Μετά από επεξεργασία και rewritings
του σεναρίου από την Shauna Cross, τα επτά ζευγάρια του βιβλίου που προετοιμάζονται για να γίνουν γονείς, περιορίζονται σε τέσσερα. Και ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιον ρόλο θα υποδυθεί η Diaz, μαντεύουμε πως μάλλον θα χρειαστεί να προβάρει μερικά μαξιλάρια πάνω στην κοιλιά της για να πρωταγωνιστήσει ως έγκυος... στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Kirk Jones (Waking Ned Devine/Nanny McPhee), ενώ ανάλογα με την πορεία του στο box office, η ταινία μπορεί να προορίζεται και για franchise, αφού η Murkoff μετά την αρχική της έμπνευση που πάει πίσω στο 1984, έχει κυκλοφορήσει και μια σειρά από sequel – prequel: What To Expect Before You're Expecting, What To Expect: The First Year και What To Expect: The Toddler Years.
nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα