«Η ομάδα βρίσκει το δρόμο της»

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός έχει βρει τα πατήματά του εμφανίστηκε ο Διαμαντίδης, στο πλαίσο της βράβευσής του ως MVP της 9ης αγωνιστικής της Basket League, από κοινού με τον Χαραλαμπίδη του ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είχε εξαιρετική στατιστική στον εξ αναβολής αγώνα

κόντρα στον Πανιώνιο, (13π., 3/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ) ωστόσο θεωρεί πως η ατομική του επίδοση δεν έχει τόση σημασία, όσο η νίκη της ομαδας:

«Το βραβείο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι σίγουρα τιμητικό, είναι η επιβράβευση μιας προσπάθειας για έναν παίκτη, αλλά πραγματικά δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που μετράει πάντα είναι η ομάδα και το γεγονός ότι πήρε άλλη μία νίκη. Πάντα το σημαντικό είναι η ομάδα».

Όσο για το φετινό εγχείρημα του Παναθηναϊκού τόνισε:

«Μέσα από τα παιχνίδια και την προσπάθεια όλων, η ομάδα δείχνει να βρίσκει το δρόμο της. Αυτό που έγινε φέτος δεν ήταν εύκολο με τόσα καινούρια πρόσωπα. Νομίζω ότι είναι κατανοητό από όλους .Ο χρόνος ήταν απαραίτητο στοιχείο για να βελτιωθεί η ομάδα. Πρέπει να γνωρίσει ο ένας παίκτης τον άλλον, να βρεθεί η χημεία της ομάδας. Και πιστεύω ότι έχουμε αρχίσει όντως να «βρισκόμαστε» μέσα στο γήπεδο».

Τέλος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «πρασίνων»:

«Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο. Στο πρωτάθλημα βρισκόμαστε μόλις στη 10η αγωνιστική, δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε καν ο πρώτος γύρος, ενώ υπάρχουν μπροστά μας οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και το Top16 της Ευρωλίγκας, το οποίο φέτος είναι πολύ πιο δύσκολο, με πολύ περισσότερους αγώνες. Για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχουμε μπροστά μας θα χρειαστεί η βοήθεια όλων των παικτών, για να έχουμε μια πορεία όπως αξίζει στον Παναθηναϊκό».

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα