«Η Βέροια εξαιρετική, όχι ο ΠΑΟ κακός»

Στην άποψη ότι η Βέροια έπιασε εξαιρετική απόδοση και ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να αντιδράσει στο μεταξύ τους 3-0, στάθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσω του NovaΣΠΟΡ FM.

Όταν μία «μεγάλη» ομάδα γνωρίζει μία βαριά ήττα, οι περισσότεροι σπεύδουν να επισημάνουν το πόσο κακή εμφάνιση έκανε, ξεχνώντας ότι στην… άλλη πλευρά υπήρχε μία άλλη ομάδα που έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Σε αυτό στάθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης, με

αφορμή της νίκη της ομάδας του με σκορ 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

«Η πραγματικότητα είναι ότι η Βέροια έκανε εξαιρετική εμφάνιση και δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να είναι καλός. Οι διαφορές πλέον ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές», τόνισε ο 29χρονος μέσος.

Σε ότι αφορά την συνέχεια της χρονιάς, ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Βέροια θα είναι από τις ομάδες που αν συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και συνέχεια, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για την παραμονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Γεωργιάδη:

Για το ματς της Βέροιας με τον Παναθηναϊκό:
«Πιάσαμε την καλύτερη απόδοση φέτος. Με νέο προπονητή έχουμε βάλει τις βάσεις και παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Δεν είναι μόνο το ματς με τον Παναθηναϊκό, και στα προηγούμενα δύο ματς ήμασταν το ίδιο καλοί. Κάναμε ευκαιρίες πολλές στα περισσότερα παιχνίδια. Απλά δεν στέλναμε την μπάλα στα δίχτυα και αυτό ήταν το μοναδικό πρόβλημα».

Για το αν ευθύνεται η Βέροια για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς αυτό:
«Εγώ πιστεύω στην ομάδα και στον εαυτό μου. Και είμαι σίγουρος ότι ήταν η Βέροια πολύ καλή και έκανε εξαιρετική εμφάνιση με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να έχει καλή εικόνα. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα για την Ελλάδα αλλά δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές στο ελληνικό πρωτάθλημα πλέον και αυτό αποδείχθηκε και στο χθεσινό παιχνίδι».

Για την συνέχεια της χρονιάς και το πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο:
«Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι θα είμαστε σταθεροί. Θέλει δουλειά, χθες μπορεί να μας βγήκαν στο γήπεδο όλα αλλά αυτό μας γεμίζει με ευθύνες και μόνο. Πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Δεν μας προβληματίζει το πρόγραμμα, έχουμε δύο εκτός έδρας ματς και το ένα με τον Ολυμπιακό. Η διαφορά της ομάδας αυτής με όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες είναι τεράστια αλλά εμείς πάμε σε κάθε ματς για το καλύτερο και για να διεκδικήσουμε το τρίποντο».

Για τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή:
«Σίγουρα κάποιες από αυτές που είναι ψηλά στην βαθμολογία, κάποιες θα ξεφουσκώσουν αλλά αυτές που είναι αρκετά ψηλά ήδη, με μερικές ακόμα νίκες θα έχουν σώσει την κατηγορία. Η Βέροια πραγματικά πιστεύω ότι χρειαζόταν ένα δύο πραγματάκια να διορθώσει και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην κατηγορία. Η Βέροια χτυπάει μόνο τον κακό της εαυτό».

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα