Και στόπερ δανείζουμε!

Οι τραυματισμοί των Κάρλες Πουγιόλ και Ζεράρ Πικέ υποχρέωσαν την Μπαρτσελόνα να παραταχθεί στο «Clasico» κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης με στόπερ τον… Αντριάνο, έχοντας αναγάγει πλέον σε βασικούς κεντρικούς αμυντικούς τους (φύσει και θέσει αμυντικούς μέσους) Χαβιέρ Μασεράνο και Αλεξ Σονγκ...
Παρ' όλα αυτά, η Μπάρτσα δεν δίστασε να δανείσει ένα από τα λίγα «καθαρόαιμα» στόπερ που έχει στο ρόστερ της, το οποίο πάντως δεν υπολογίζεται από τον Τίτο Βιλανόβα. Ο λόγος για τον Αντρέου Φοντάς, ο οποίος θα μεταβεί άμεσα στην Μαγιόρκα για να περάσει
από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν κλείσει και τυπικά ο δανεισμός του στην ομάδα του Λορένθο Σέρα Φερέρ μέχρι το καλοκαίρι.

Ο αμυντικός μέσος Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος πήγε στην Μαγιόρκα μετά από υπόδειξη του Ριβάλντο (τον εκπροσωπεί), υπέστη ρήξη χιαστών στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Γρανάδα κα ο κανονισμός στην Ισπανία επιτρέπει στην ομάδα να τον αλλάξει, ακόμα και εκτός μεταγραφικής περιόδου.

Ο 22χρονος Φοντάς, λοιπόν, θα μπορεί να αγωνιστεί άμεσα με την Μαγιόρκα, όπου θα επιδιώξει να αποδείξει στον Τίτο Βιλανόβα ότι κακώς δεν τον εμπιστεύτηκε για να έχει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα της Μπάρτσα, όπου έχει παίξει μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράροντας μάλιστα εις βάρος της Ρούμπιν Καζάν, στην φάση ομίλων της σεζόν 2010-11.
Keywords
Τυχαία Θέματα