Καραγκούνης: «Να σέβεστε την Ελλάδα!»

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε στη London Evening Standard για την κατάσταση στην Ελλάδα δηλώνοντας περήφανος που είναι Έλληνας! Λίγες ημέρες βρίσκεται στην Αγγλία ο Γιώργος Καραγκούνης και σαν ένας πρώην πρωταθλητής Ευρώπης όπως είναι λογικό, κεντρίζει τα βλέμματα...

Ο «Τυπάρας» μιλώντας στη London
Evening Standard έκανε κατάθεση… ελληνικής ψυχής όπου ζητάει από τους Άγγλους και όλο τον κόσμο να σεβαστούν τη χώρα μας!

«Είναι πραγματικά μία πολύ άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα. Οι πολίτες της χώρας έχουν τρομερά προβλήματα τα οποία είναι πολύ σοβαρά. Δεν έχουν φαγητό για τις οικογένειές τους. Όλοι και όλα έχουν επηρεαστεί από την κρίση, όπως και το ποδόσφαιρο φυσικά», είπε ο Γιώργος Καραγκούνης, συνεχίζοντας:

«Υπάρχει μία ανισορροπία στο οικονομικό κομμάτι για τους ανθρώπους, αλλά θα επανέλθουμε. Δεν θα αφήσουμε το ευρώ για να γυρίσουμε στη δραχμή. Έγιναν πολλά λάθη τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη στιγμή χωρίς καμία αμφιβολία είναι μία δύσκολη περίοδος, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες!».

«Η Ελλάδα αξίζει σεβασμό από όλο τον κόσμο γιατί πολλά από αυτά που χρησιμοποιούν γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Όπως η δημοκρατία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και όλα αυτά».

Στη συνέχεια, σε μία κρίση ειλικρίνειας υποστήριξε πως δεν μπορεί να νιώσει όπως όλοι οι άλλοι Έλληνες, καθώς έχει βγάλει αρκετά χρήματα από το ποδόσφαιρο: «Δεν μπορώ να νιώσω όπως οι υπόλοιποι Έλληνες που έχουν τα οικονομικά προβλήματα. Όταν βλέπεις τους ανθρώπους να υποφέρουν σε επηρεάζει και δεν μπορείς να είσαι καλά».

Όνειρο το Μουντιάλ!

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε περισσότερο στο ποδόσφαιρο: «Με την Εθνική Ελλάδας προσπαθήσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στα προημιτελικά του Euro. Κάναμε χαρούμενους τους Έλληνες».

Ο ποδοσφαιριστής της Φούλαμ, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε απέναντι στους Ρώσους και του στέρησε το δικαίωμα να αγωνιστεί απέναντι στη Γερμανία: «Πραγματικά ήταν μία άσχημη εμπειρία για εμένα. Δεν με ένοιαζε που απέναντι είχαμε τη Γερμανία. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω και να κερδίσουμε. Απέναντι στη Ρωσία πήρα μία κίτρινη κάρτα που ήταν 100% άδικη».

Στοιχηματίστε με τη William Hill και κερδίστε Bonus μέχρι 100€

Ο δημοσιογράφος του Μέσου του Λονδίνου όταν τον ρώτησε για το Μουντιάλ του 2014, απάντησε: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί εκπροσωπείς τη χώρα σου. Θέλω να παίξω στο Μουντιάλ. Είναι κάτι τεράστιο και όλα τα μάτια είναι πάνω σου. Θα ήθελα να κλείσω εκεί την καριέρα μου, με το εθνόσημο στο στήθος».

«Έφυγα λόγω Φερέιρα»

Για τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό, παρά του ότι είχε τονίσει πως θα κλείσει εκεί την καριέρα του, είπε: «Το είχα πει αυτό όντως. Αλλά δεν μπορείς να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Μπορεί να σχεδιάζεις κάτι, αλλά δεν ξέρεις τι θα προκύψει», είπε αρχικά για να αναφερθεί στις κακές του σχέσεις με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα:

«Είχαμε κάποιες δια
Keywords
Τυχαία Θέματα