Καρατζαφέρης: "Αντώνη, πάμε στο Χασαποσέρβικο"...Η Τρόικα θα φέρει στην εξουσία την Αριστερά

Τη δέσμευση και εκ μέρους των Ευρωπαίων, ότι δεν θα μεταβληθούν τα συμφωνηθέντα, ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης. "Πατριωτισμό και ευφυΐα" διακρίνει στη στάση του Αντ. Σαμαρά.
"Να βγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους. Εγώ να πάρω τον Αντώνη, να του πω 'πάμε στο χασαποσέρβικο'. Σε λίγες ημέρες θα μας δέρνουν, που δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις.
Δεν υπάρχει εναλλακτική", είπε ο κ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του στον Real fm 97,8."Εγώ θέλω να........
πληρώσω μισθούς και συντάξεις. Αν δεν τα πληρώσω, θα με κυνηγάει όλη η Ελλάδα", είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά και την επιμονή του να μην δεσμευτεί εγγράφως, όπως ζητούν οι Ευρωπαίοι, τόνισε πως έχει πατριωτισμό, ευφυΐα και απόλυτο δίκιο, ενώ για τους δανειστές της Ελλάδας, είπε πως το έχουν πάρει πατριωτικά.
Η Τρόικα θα φέρει στην εξουσία την Αριστερά
"Θα γίνουμε η Κούβα της Μεσογείου. Στην Τρόικα είπα, πως με την πολιτική της θα φέρει στην εξουσία την Αριστερά. Τους είπα, ότι δεν χρειάζονται οι δικές μας υπογραφές. Αλλά της Παπαρήγα και του Τρίπρα, γιατί αυτούς θα φέρουν στην εξουσία μέσα σε λίγους μήνες. Πρέπει να είναι πιο συγκρατημένοι", πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προανήγγειλε ακόμη, ότι σε άρθρο που θα γράψει στην κομματική του εφημερίδα, θα εξηγεί στους δανειστές τους λόγους για τους οποίους προστρέχει στις δικές τους θέσεις, ζητώντας όμως δέσμευση και από την πλευρά τους ότι στην πορεία αυτής της συνεργασίας δεν θα υπάρξει αθέτηση των συμφωνηθέντων.
Σημείωσε επίσης, ότι οι δανειστές επί της ουσίας ζητούν την έγκριση του νέου μνημονίου έως το 2015 και όλων των πολιτικών που θα το συνοδεύουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα