Κλέβουν τα πιο απίθανα πράγματα

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο οι κλέφτες, που αρπάζουν πλέον ό,τι βρουν σε όλη τη χώρα. Τόσο το αντικείμενο των κλοπών, όσο και ο τρόπος με τον οποίο γίνονται, συχνά προκαλούν γέλια αλλά και...
ανησυχίες μεταξύ των πολιτών που νιώθουν ότι δεν είναι πλέον ασφαλείς.

Κλοπή με φαντασία και «μαύρο χιούμορ» έγινε στην περιοχή Ζυγός της Καβάλας, με αντικείμενο μια νεκροφόρα. Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες την έκλεψαν έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της όπου ήταν σταθμευμένη. Παρά τις έρευνες που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού σταθμού Κρηνίδων, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα.

Στην
Πάτρα, ένας φοιτητής έπεσε θύμα κλοπής μέσα στα ΚΤΕΛ, όταν ένας αλλοδαπός βρήκε ευκαιρία να αρπάξει την τσάντα με τον φορητό υπολογιστή του και να το βάλει στα πόδια. Όμως, ο φοιτητής καταδίωξε τον κλέφτη που αναγκάστηκε να πετάξει την τσάντα και να εξαφανιστεί.

Στην Φοινικούντα Μεσσηνίας, ο ιδιοκτήτης ενός μίνι μάρκετ έπιασε στα… πράσα τους δύο διαρρήκτες που είχαν τρυπώσει στο κατάστημά του στο κέντρο του χωριού για να κλέψουν. Οι φωνές του τους ανάγκασαν να φύγουν άπρακτοι βιαστικά. Ήταν, όμως, η τρίτη φορά που «άνοιγαν» το μίνι μάρκετ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
PROTO THEMA
Keywords
Τυχαία Θέματα