«Λογική η επιστροφή μου στην εθνική»

Ήταν ο αρχηγός της Ολλανδίας και ένας από τους ηγέτες της. Οι περιπέτειές του, όμως, με την Ίντερ, ανάγκασαν τον Ομοσπονδιακό προπονητή των «οράνιε» να τον αποκλείσει από τα τελευταία παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, μετά την μεταγραφή του στη Γαλατασαράι, κέρδισε εκ νέου τη θέση του στην εθνική της χώρας του, κάτι που ο ίδιος περίμενε, σύμφωνα με τις δηλώσεις του σε ιστοσελίδες της πατρίδας του.

«Δεν με εξέπληξε η κλήση αυτή και η επιστροφή μου στην εθνική. Είμαι σε καλή κατάσταση και θεωρώ πως έχω πολλά να δώσω στην εθνική μου. Ο προπονητής μού είχε εξηγήσει

τους λόγους που τον είχαν οδηγήσει στον αποκλεισμό μου στα προηγούμενα ματς και ήταν απόλυτα σαφής. Συνεπώς, τώρα που αγωνίζομαι κανονικά, περίμενα πως θα με καλέσει πάλι», είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι.

Ο Σνάιντερ δείχνει να μην έχει χάσει το πάθος του για την εθνική. «Έχω συζητήσει πολλές φορές με τον Φαν Χάαλ και έχουμε ξεκαθαρίσει πως πρέπει να προκριθούμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο ίδιος μου τόνισε πως υπολογίζει σε εμένα. Μην ξεχνάτε πως ακόμα είμαι ο αρχηγός της Ολλανδίας. Θα κάνω τα πάντα ώστε η ομάδα μου να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά», σημείωσε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Λογική η επιστροφή μου στην εθνική» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα