Μαθαίνουν τις προθέσεις του Βιντιάδη

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη στην οποία θα αναφέρεται στην προσπάθεια του να μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ και ουσιαστικά θα κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τις κινεζικές εταιρείες ο Δημήτρης Βιντιάδης ανοίγει το στόμα του! Ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως έχει δεσμευτεί, σήμερα με σχετική ανακοίνωση θα αναφερθεί στο

ενδεχόμενο εισόδου του στην Ένωση και θα δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του, -από πρώτο χέρι- για την επόμενη ημέρα!

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει και (θεωρητικά) αντλούνται από το περιβάλλον του, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής θα κάνει μια αναδρομή στις έως τώρα κινήσεις του, θα εξηγήσει τι σημαίνουν για την ΑΕΚ οι συμφωνίες της Hellenic Sports Acquisition Partners με τους Κινέζους και θα οριοθετεί πώς θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών.

Η ανακοίνωση αναμένεται να κινηθεί σε πολύ θετικό τόνο. Μένει να διαπιστώσουμε αν θα αναφέρει και την ημέρα που θα γυρίσει (αν γυρίσει) σελίδα η ΠΑΕ.

Πήρε ενημερότητα
Χθες υπήρξε μια άκρως θετική εξέλιξη με τον Ανδρέα Δημητρέλο και τους συνεργάτες του να εξασφαλίζουν τη φορολογική ενημερότητα κάτι που σημαίνει ότι ο Έβαλντ Λίνεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους νέους παίκτες που έχει αποκτήσει η ομάδα στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τυπικά όμως το θέμα δεν έχει κλείσει καθώς θα πρέπει να υπάρξει επικύρωση των μεταγραφών για να είναι όλα και «ΟΚ» και οι παίκτες έτοιμοι προς χρήση από τον προπονητή τους.

Στα Σπάτα υπάρχει η βεβαιότητα πως η ομοσπονδία παρά τις οφειλές της ΠΑΕ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην έκδοση των δελτίων. Αν χρειαστεί, άλλωστε, η ΑΕΚ θα παίξει το γνωστό χαρτί της εκχώρησης μελλοντικών εσόδων, προκειμένου να κάμψει τις όποιες αντιδράσεις. Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί πλήρης στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Super League. Στα Σπάτα δηλώνουν σίγουροι.

Τι έγινε χθες…
Η «Ενωση» υπέβαλε νέα αίτηση υπαγωγής σε ρύθμιση, έδωσε τις 40.000 ευρώ που απαιτούνταν και κινητοποιώντας τον κρατικό μηχανισμό πήρε το πολυπόθητο χαρτί. Την ίδια στιγμή ο άμεσος συνεργάτης του προέδρου της ΠΑΕ, ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος, χειριζόταν το κομμάτι της Εφορίας. Η ΦΑΕ Αθηνών, όπως αναμενόταν, δεν δημιούργησε πρόβλημα στην ΑΕΚ ενεργοποιώντας την προ ημερών συμφωνία για έκδοση χειρόγραφης προσωρινής ενημερότητας που θα επέτρεπε στους «κιτρινόμαυρους» να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους.

Η ΑΕΚ βρήκε τη φόρμουλα για να πάρει και τις απαραίτητες βεβαιώσεις μη οφειλών από τον ΠΣΑΠ και τη Σούπερ Λίγκα, τις κατέθεσε και σήμερα το πρωί όπου θα καταθέσει κάποια συμπληρωματικά έγγραφα περιμένει να ακούσει την ετυμηγορία της επιτροπής μεταγραφών προκειμένου να εκδώσει τα δελτία των τριών νέων της ποδοσφαιριστών.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μαθαίνουν τις προθέσεις του Βιντιάδη appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα