Μεγάλη ταλαιπωρία για Μάλαγα

Πήρε το δρόμο για την Αθήνα γύρω στις 8:00 το πρωί, αλλά έφτασε στον τελικό προορισμό της στις 19:00 το απόγευμα. Ο λόγος για την αποστολή της Ουνικάχα Μάλαγα, που έζησε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να ταξιδέψει στην Ελλάδα για το αποψινό ματς με τον Παναθηναϊκό για το Top 16 στο ΟΑΚΑ.

Η πτήση από τη Μάλαγα

για τη Μαδρίτη αρχικά είχε καθυστέρηση κι εν συνεχεία ματαιώθηκε. Έτσι χάθηκε η ανταπόκριση από την ισπανική για την ελληνική πρωτεύουσα. Οι άνθρωποι της Ουνικάχα αναζήτησαν λύσεις και εξέτασαν το ενδεχόμενο να μεταβούν στην Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης, αλλά δεν υπήρχαν κενές θέσεις στο αεροπλάνο. Εν τέλει υποχρεώθηκαν να ναυλώσουν τσάρτερ, το οποίο αναχώρησε στις 15:00 από την Ισπανία και προσγειώθηκε στις 19:00 στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο προπονητής της ομάδας, Γιασμίν Ρέπεσα, αντιλαμβανόμενος την κόπωση των παικτών του, τους απέσυρε απευθείας στο ξενοδοχείο κι έτσι η Ουνικάχα δεν προπονήθηκε χθες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Οι Ανδαλουσιάνοι θα πάρουν μια πρώτη γεύση του γηπέδου το μεσημέρι, όπου θα κάνουν ένα τελικό χαλάρωμα και κάποια σουτ στο γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μεγάλη ταλαιπωρία για Μάλαγα appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα