Μελέτησε από κοντά τη Ρεάλ ο Σερ Άλεξ

Από πολλούς χαρακτηρίστηκε «πρόωρος τελικός» και η αλήθεια είναι πως αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι το τέλος του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους στη φάση των «16» του θεσμού, με τους Άγγλους να έχουν πάρει ένα μικρό προβάδισμα μετά το 1-1 της Μαδρίτης.

Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 5 Μαρτίου και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε να κατασκοπεύσει τους αντιπάλους του στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ισπανίας, αφού βρέθηκε στις εξέδρες του Καμπ Νου.

Αυτό που είδε

ο Σερ Άλεξ, πάντως, πρέπει να τον προβλημάτισε ιδιαίτερα, αφού η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάστηκε ανώτερη των Καταλανών και επικράτησε εύκολα με 3-1, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τον τελικό του Κόπα Ντελ Ρε.

Ίσως αυτό να ήταν και ένα μήνυμα της «Βασίλισσας» ενόψει του αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με αυτόν του Κυπέλλου Ισπανίας, αφού και στις δύο περιπτώσεις το πρώτο ματς είχε τελειώσει ισόπαλο 1-1 και η ομάδα της Μαδρίτης δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Το ευχάριστο για τον Σκωτσέζο τεχνικό είναι πως ο Μουρίνιο δεν έκρυψε κάτι, αφού η σπουδαιότητα του αγώνα δεν του επέτρεπε να κάνει πειράματα. Αν και στην εποχή που ζούμε, είναι δύσκολο σε έναν προπονητή να κρατάει… άσους στο μανίκι του, καταφέρνοντας να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μελέτησε από κοντά τη Ρεάλ ο Σερ Άλεξ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα