Μία ενδιαφέρουσα ιστορία "κολασμένης" ασφάλειας...

Πριν μερικά χρόνια δούλευα σε μια εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας. Τελείωνα αργά τη δουλειά μου και τα βράδια, στο δρόμο...
προς τη στάση του λεωφορείου, περνούσα μπροστά από μια τράπεζα. Εκεί το βλέμμα μου διασταυρωνόταν με του γοητευτικού σεκιουριτά που ξεροστάλιαζε κάθε βράδυ μόνος στην είσοδο μιας τράπεζας.
Με τον καιρό, τα βλέμματά μας άρχισαν να γίνονται φιλικά και σιγά σιγά πονηρά. Καταλάβαινα ότι του άρεσα και δεν προσπάθησα να κρύψω ότι μου αρέσει κι εμένα.

Έτσι λοιπόν, ένα βράδυ τόλμησε να μου πει «Καληνύχτα». Τον κοίταξα παραξενεμένη και δεν του απάντησα τίποτα. Μετά βέβαια χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο που έχασα την –πιθανόν- μοναδική μου ευκαιρία να κάνω κάτι με τον τύπο, αλλά είχα αιφνιδιαστεί. Το επόμενο βράδυ, ενώ περίμενα να μην αποπειραθεί να μου μιλήσει πάλι, τελικά το «καληνύχτα» έγινε «καλή ξεκούραση». Αυτή τη φορά του απάντησα και αυτό ήταν το ξεκίνημα των βραδινών μας διαλόγων.

Μετά από 2 εβδομάδες περίπου είχαμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε για ώρες. Τόσες πολλές, που μια Παρασκευή που δεν είχα δουλειά το επόμενο πρωί, κάθισα μέχρι το τέλος της βάρδιάς του. Είχε έρθει η ώρα να γνωριστούμε λίγο καλύτερα. Με συνόδεψε μέχρι την πόρτα του σπιτιού μου, καθώς η ώρα ήταν πια περασμένη. Τον τράβηξα από το χέρι και με ακολούθησε. Κάναμε κολασμένο σεξ χωρίς να προλάβουμε να γδυθούμε καλά καλά. Κοιμήθηκε μαζί μου και εκείνη τη φορά και την επόμενη. Τώρα κλείνουμε κοντά δύο μήνες μαζί.

Μαίρη, 30

αναγνώστρια queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα