Μόνιμος ελεγκτικός μηχανισμός

Εως τώρα η ΑΕΚ εμφανιζόταν σε αρκετές περιπτώσεις ως ξέφραγο αμπέλι στις διαθέσεις του καθένα που ήθελε να απομυζήσει χρήματα και δημοσιότητα από την ομάδα. Η ιστορία των τελευταίων ετών είναι γεμάτη από παραδείγματα που φανερώνουν το πρόβλημα. Η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία καταχρεώθηκε και αυτή τη στιγμή απειλείται ακόμα και η ύπαρξή της...
Βασική αιτία γι' αυτήν την... άλωση της Ενωσης από στοιχεία που επωφελήθηκαν από την ομάδα, η έλλειψη κάποιου ελεγκτικού
μηχανισμού που θα μπορεί να τηρεί τις ισορροπίες και να επιβλέπει όσα συμβαίνουν.
Ρόλο που καλούνται από εδώ και εμπρός να καθορίσουν οι παλαίμαχοι της ομάδας. «Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την ΑΕΚ. Εμείς θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να ξεκαθαρίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις τον ρόλο μας. Να είμαστε ενωμένοι και με ξεκάθαρο στόχο.
Εμείς, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πρέπει να εξελιχθούμε στον ελεγκτικό μηχανισμό στην ΠΑΕ, ώστε να μην μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να τη ρημάζει δίχως να λογοδοτεί πουθενά. Πρέπει να έχουμε σημαντικό ρόλο στη διαδικασία, όπως αρμόζει από την ιστορία που έχει γράψει ο καθένας μας», ήταν η ρηξικέλευθη και εξόχως σημαντική πρόταση που κατέθεσε στους παλαίμαχους της ομάδας ο Στέλιος Μανωλάς.

Η κολοσσιαία μορφή της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας παρέστη στις εκλογές των παλαιμάχων. Η πρότασή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους υπόλοιπους παρόντες στη διαδικασία. Βλέπετε, άπαντες αντιλαμβάνονται πως για να βγει η ΑΕΚ από τη δύσκολη θέση, προκειμένου να βαδίσει ξανά στον σωστό δρόμο και να γίνει ξανά... ΑΕΚ, πρέπει να ακουμπά στην ιστορία της.

Να έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο μορφές όπως είναι ο Μανωλάς, όπως είναι οι Νεστορίδης, Παπαϊωάννου, Μαύρος, Νικολάου, Νικολαΐδης και άλλοι. Ο καθένας από τη δική του γωνιά και όλοι μαζί για την ομάδα.

Αφορμή για όλα αυτά αποτέλεσε το άδειασμα που υπέστη ο Στέλιος Σεραφείδης ως εκπρόσωπος των παλαιμάχων στο ΔΣ της ΠΑΕ, κατά τη διάρκεια της μεθόδευσης για να τελειώσει ο Μαύρος από την προεδρία.

Ο Σεραφείδης υπέβαλε με βρόντο την παραίτησή του και πλέον κοινή απόφαση είναι να μην υπάρξει κανείς σε διακοσμητικό ρόλο από εδώ και πέρα. Γι' αυτό και δεν υπήρξε εκπροσώπηση των παλαιμάχων στο νυν συμβούλιο της εταιρείας.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ αναλαμβάνουν πρωτοβουλία και είναι αποφασισμένοι να δείξουν τον δρόμο για τη συνέχεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα